VIDEO La munca de jos, fără jenă/Bianca Drăgușanu, surprinsă cărând saci

VIDEO La munca de jos, fără jenă/Bianca Drăgușanu, surprinsă cărând saci

Bianca Drăgușanu nu se teme de munca de jos, iar acesta este un fapt pe care l-a demonstrat, dar și declarat vedeta Kanal D, de mai multe ori de-a lungul timpului. Nu o dată, blonda a recunoscut că atunci când „se leapădă” de hainele de divă, le preia pe cele, la fel de prețioase, de business woman și se apucă de muncă de jos, relatează mediaflux.ro .

Acum, desigur, nu ne imaginăm că o să o vedem pe Bianca Drăgușanu cu sapa și cu târnăcopul rezolvând cu siguranță de muncitor calificat lucrări terestre particulare, dar cu siguranță că o vom vedea muncind cu drag și spor pentru atelierul unde, de ani buni, reușește să deseneze piese vestimentare intens lăudate de clientele ei fidele.

Zilele trecute, paparazzi Mediaflux.ro au fotografiat-o pe diva absolută fix în momentul în care avea de dus la bun sfârșit o livrare de saci în care, cel mai probabil, avea de transportat materiale pentru noua colecție pe care o pregătește. După ce îi ia ceva timp să parcheze mașina din cauza lipsei de spații de parcare, Bianca a înșfăcat cu hotărâre și putere cele doua bagaje și cu efort, dar sârguință le duce până în, cel mai probabil, incinta atelierului de modă pe care-l conduce.

Recunoaștem, însă, din nou formele de nota 10 pe care le afișează Bianca Drăgușanu, rezultat al orelor intense petrecute la sală, dar și al intervențiilor estetice pe care nu doar că le recunoaște, dardespre care și spune că este îndrăgostită.

„Eu am carte de muncă de la 18 ani, eu fac bani singură. Eu sunt genul de femeie care nu a depins niciodată material de altă persoană. La nivelul la care câștig eu acum e normal să am în jur doar oameni de succes. Eu am foarte multe contracte de imagine, am afacerea mea de mai bine de 12 ani cu rochii de mirese, am o afacere cu blănuri și costume de fitness de 6 ani, de 4 ani am contract cu extensii de păr, de un an am contract cu aur și diamante, de doi ani cu o casă de pariuri etc.”, povestea la un moment dat Bianca Drăgușnu în emisiunea „La Măruță”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 „Wow, sexul din filme este foarte real”

4 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”

5 VIDEO Aceste imagini bizare sunt din Germania...