VIDEO Liderii AUR, în frunte cu George Simion, l-au îmbrâncit pe senatorul PNL Daniel Fenechiu și au intrat cu forța în ședința reunită a Comisiei de Sănătate și Comisiei Juridice

VIDEO Liderii AUR, în frunte cu George Simion, l-au îmbrâncit pe senatorul PNL Daniel Fenechiu și au intrat cu forța în ședința reunită a Comisiei de Sănătate și Comisiei Juridice

Liderii AUR, în frunte cu George Simion, l-au îmbrâncit marți pe senatorul PNL Daniel Fenechiu și au intrat cu forța în ședința reunită a Comisiei de Sănătate și Comisiei Juridice, unde se dezbătea asupra introducerii certificatului verde COVID-19 pentru angajații de la stat și privat.

Daniel Fenechiu a afirmat la Antena 3 că parlamentarii AUR au forțat ușa Comisiei și au intrat în sala de dezbatere.

 

„În momentul în care au venit doi colegi de la Comisia de Sănătate, au forțat ușa, ne-au dat la o parte și au intrat aproximativ 10-15 deputați și senatori AUR. Eram singur în fața unor cetățeni care nu respectau nici măcar regulile din Senatul României. În acel moment ne-am retras”, a spus Fenechiu.

Întrebat dacă s-a speriat în acel moment, Daniel Fenechiu a declarat că „eu nu sunt sperios de felul meu, dar in comisie erau si doamne si oameni mai tineri”. Senatorul PNL a mai precizat că parlamentarii AUR au înjurat mai mulți colegi „ca la ușa cortului”.

În replică, copreședintele AUR, Claudiu Târziu, a declarat la același post de televiziune că „nu s-a întâmplat nimic neobișnuit” și „nu l-a îmbrâncit nimeni pe domnul senator (n.r. – Fenechiu)”, în ciuda imaginilor apărute la televiziuni și în rețelele de socializare. Târziu a acuzat un „vot abuziv al majorității” pentru o „lege care blochează țara” și „trebuia respinsă în două minute”.

Nu este prima oară când parlamentarii AUR sunt acuzați de violențe fizice sau de limbaj în Parlamentul României.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!

4 „Am decis să încercăm din nou”

5 Rareș Bogdan reacționează după noile derapaje ale Comisiei Europene privind „corectitudinea politică”