VIDEO Liderul AUR, George Simion, a fost huiduit de elevii Liceului Lazăr, unde se autoinvitase să țină un discurs

VIDEO Liderul AUR, George Simion, a fost huiduit de elevii Liceului Lazăr, unde se autoinvitase să țină un discurs

George Simion a fost huiduit, luni, de elevii de la Liceul Gheorghe Lazăr din București, unde s-a autoinvitat să țină un discurs în calitate de absolvent, la ceremonia de deschidere a anului școlar.

Potrivit relatărilor celor prezenți, Simion a fost prezentat drept absolvent și a fost invitat să vorbească. Nu a aplaudat nimeni la auzul numelui său, dar elevii claselor a XII-a au început să-l huiduie pe liderul AUR când acesta a încercat să-ți susțină discursul, și l-au lăsat doar să spună „Bună ziua”. După incident, George Simion a renunțat la discursul pregătit și a vorbit foarte puțin, spunându-le copiilor doar să învețe și să nu plece din România.

La ceremonia deschiderii noului an școlar la Liceul Lazăr a paricipat, alături de Simion, și prefectul Capitalei, Toni Greblă.

Digi24.ro l-a contactat pe George Simion pentru un punct de vedere legat de acest incident. „Nu este adevărat. Știrea dumneavoastră este o minciună cap-coadă”, a susținut liderul AUR, într-un mesaj scris.

Conducerea liceului susține că liderul AUR nu a fost invitat la ceremonie, ci a dorit el personal să participe.

La câteva ore după publicarea acestei știri, George Simion a postat pe celebra sa pagină de Facebook un clip de promovare electorală filmat și montat în mod evident profesionist, în care apare el pe holurile liceului Lazăr, precum și făcând fotografii cu elevii din curtea liceului.

Totodată, directoarea liceului Lazăr îl prezintă ca fiind absolvent al instituției, deputat, care „ne-a făcut surpriza să participe”, și îl invită să ia cuvântul.

Momentul huiduielilor este atenuat însă în promo-ul lui George Simion, însă se poate auzi într-o filmare postată la story pe contul său de Facebook de jurnalistul Vice, Mihai Popescu, care a participat și el la deschiderea anului școlar la liceul Lazăr. Acesta a relatat că huduielile copiilor s-au auzit tare, amplificate de acustica locului. În filmarea jurnalistului Vice se vede cum Simion se oprește din vorbit la momentul huiduielilor și așteaptă ca acestea să se potolească, apoi le spune copiilor ”Cu o parte dintre voi mă știu de pe Facebook și Tik Tok”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…