VIDEO Liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, despre omologul său de la PNL: Speram să cadă într-o groapă și să-și rupă gâtul. Asta merită, să-și rupă gâtul

VIDEO Liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, despre omologul său de la PNL: Speram să cadă într-o groapă și să-și rupă gâtul. Asta merită, să-și rupă gâtul

Liderul PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, a declarat marți seară, într-o emisiune de la o televiziune locală, că spera ca omologul său de la PNL, Lucian Heiuș, să cadă într-una din gropile din drumul care face legătura între Orăștie și Costești și ”să-și rupă gâtul”.

”Sigur că știam despre aceste gropi, dar intenționat nu le-a făcut reparație la acel drum pentru că știa de vizita asta a ministrului Culturii și a domnului (Heiuș – n. red.) și credeam că o să cadă într-o groapă să-și rupă gâtul. Că asta merită, să-și rupă gâtul. Vă rog să mă credeți. De modul cum gestionează, merită să-și rupă gâtul căzând într-o groapă din asta. sigur că da”, a spus Laurențiu Nistor  în emisiunea ”Față-n față” de le televiziunea 7HD .

Declarațiile liderul PSD Hunedoara au fost făcute în contextul în care a fost întrebat despre o postare a președintelui PNL Hunedoara, Lucian Heiuș, care a reclamat starea proastă a drumului care face legătura între Orăștie și Costești.

”Ieri am fost la Sarmizegetusa Regia și la Costești-Cetățuia împreună cu domnul ministru al Culturii, Bogdan Gheorghiu. Vă mărturisesc că mi-a fost rușine față de dânsul, de starea DEPLORABILĂ a drumului care face legătura între Orăștie-Costești și a modului în care arată vegetația care se revarsă peste drum. Un drum parcurs de sute de turiști zilnic, un drum care face de rușine județul Hunedoara și care dovedește, încă o dată, incompetența PSD-ului, partid care a condus în ultimii patru ani Consiliul Județean Hunedoara. Acest drum este în administrarea CJ Hunedoara! Rușine PSD!”, a scris, pe 8 august, Heiuș pe pagina sa de Facebook.

Consiliul Județean Hunedoara este condus de social-democratul Mircea Flaviu Bobora. La alegerile locale din 27 septemebrie, pentru șefia instituției candidează din partea PSD chiar deputatul Laurențiu Nistor.

Foto: Liderul PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor / Sursa: captură video


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria