VIDEO Liviu Pop:Cunosc cel puţin 30 de nume în PSD care ar putea să conducă Ministerul Educaţiei; CExN va stabili

VIDEO Liviu Pop:Cunosc cel puţin 30 de nume în PSD care ar putea să conducă Ministerul Educaţiei; CExN va stabili

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat că el cunoaşte cel puţin 30 de nume în PSD care ar putea să ocupe funcţia de ministru al Educaţiei, dar a adăugat că în şedinţa CExN al partidului se va decide acest lucru.

"Nu-mi permit să fac o recomandare nici preşedintelui Camerei Deputaţilor şi nici colegilor mei din CExN. Sunt convins, cunosc foarte mulţi colegi din partid care pot să conducă Ministerul Educaţiei Naţionale, cel puţin 30 de nume aş putea să spun. Importantă este implementarea programului de guvernare şi, evident, Legea educaţiei naţionale. Acolo este marea problemă a sistemului de educaţie din România că astăzi avem o lege pe care în anul 2011 Guvernul PDL şi-a angajat răspunderea, o lege care nu se poate aplica niciodată şi care creează aceste mari, mari probleme din sistemul de învăţământ", a declarat Liviu Pop, sâmbătă, după ce a votat, întrebat ce recomandare ca nume din PSD pentru a ocupa funcţia de ministru al Educaţiei ar face conducerii partidului.

Fiind întrebat dacă îşi mai doreşte să revină la conducerea Ministerului Educaţiei Naţionale, senatorul PSD a spus: "Eu un portofoliu foarte greu, nu mă puneţi pe mine astăzi, e o zi frumoasă pentru România, nu cred că este important astăzi, mâine. Săptămâna viitoare, peste două săptămâni, când se va face CEx, veţi vedea şi cine va fi viitorul ministru al Educaţiei", a mai afirmat el.

La acest moment funcţia de ministru al Educaţiei este ocupată interimar de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, după ce Valentin Popa a demisionat din funcţie. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”