VIDEO „Lupii Albi” ai Ucrainei i-au „spart” pe ruși în ultima lună

VIDEO „Lupii Albi” ai Ucrainei i-au „spart” pe ruși în ultima lună

Unitatea specială ucraineană "Lupii Albi" a Centrului pentru Operațiuni Speciale A din cadrul Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) a distrus 119 ținte ale armatei ruse de ocupație în luna iunie, informează biroul de presă al agenției de informaţii.

Potrivit unui material video publicat pe reţele de socializare de către SBU, țintele au fost distruse în primul rând cu ajutorul unor vehicule aeriene fără pilot care au lansat diferite timpuri de proiectile, precum și cu participarea dronelor kamikaze, care sunt, de asemenea, capabile să distrugă eficient tehnica militare a forţelor ruse de ocupaţie.

Printre țintele inamice vizate de Unitatea specială ucraineana "Lupii Albi" s-au numărat 23 de tancuri, opt vehicule de luptă pentru infanterie și două vehicule blindate ușoare MT-LB. De asemenea, au distrus 18 vehicule blindate și alte trei vehicule militare, precum și două echipamente speciale.

Au fost distruse zece sisteme de artilerie și mai multe MLRS-uri, două sisteme de recunoaștere electronică și de război electronic.

Printre altele, ''Lupii Albi'' au mai lovit 34 de adăposturi inamice și alte 11 poziții fortificate, precum și trei depozite de muniție și trei locuri de concentrare a trupelor.

De asemenea, se menționează că, în urma acțiunilor eficiente, aproximativ 40 de militari ruși au fost uciși și alți 110 au fost răniți.

Armata ucraineană folosește în mod activ vehicule aeriene fără pilot pentru a distruge echipamentul rusesc, inclusiv drone kamikaze.

În același timp, merită menționat faptul că astfel de arme sunt folosite și de către forţele ruse de ocupaţie, așa că armata ucraineană are nevoie de mijloace eficiente de contracarare a acestor tipuri de amenințări.

SURSA: defenseromania.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat