VIDEO „Mă dezgustă corpul tău”

VIDEO „Mă dezgustă corpul tău”

Carmen Grebenișan a fost aspru criticată în mediul online, asta după ce influencerița s-a pozat provocator pe rețelele de socializare. Carmen Grebenișan le-a transmis un mesaj gurilor rele și celor care au criticat-o. Iată ce reacție a avut influencerița, potrivit spynews.ro .

''Am înțeles când toată lumea are dreptul la o părere, dar când vine toată lumea cu o părere: "Mă dezguști, mă dezgustă corpul tău, ești cu fundul gol''. Sunt oameni care zic că nu e ok că femeia devine sexualizată și că nu știu ce, dar în același timp cum să-i spui unei femei să nu facă ceva dacă ea se simte bine adică nu e ca și cum eu câștig din filme pentru adulți sau sunt pe only fans.

Îmi permit să pozez în propriul brand de costume de baie, să fiu în chiloți. Cum să fiu în fundul gol dacă am chiloți? Eleganța și rafinamentul se reflectă foarte mult în caracterul omului, în atitudine, în felul în care reacționează, degeaba vin la mine multe să-mi zică că sunt rafinate când încearcă să zică că ele nu sunt așa, că ele nu gândesc așa...'', a declarat Carmen Grebenișan pe rețelele de socializare.

Carmen Grebenișan vrea să se mute din țară

Carmen Grebenișan a mărturisit pe rețelele de socializare că vrea să se mute din țară, iar celebra influenceriță ar vrea să locuiască în Barcelona.

"Chiar nu glumim, o să ne mutăm anul viitor. Așa ne dorim, așa intenționăm, și acum căutăm toate variantele prin care să facem asta. Nu știm pentru cât timp dar ... o lună, două, trei, un an, sau de tot.", a spus vedeta.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria