VIDEO MAGIA fotbalului! Liverpool, în finala Champions League după 4-0 cu Barcelona!

VIDEO MAGIA fotbalului! Liverpool, în finala Champions League după 4-0 cu Barcelona!

Dacă magia există în această lume, Anfield este casa ei. După ce a pierdut cu 3-0 în tur, Liverpool a reușit un meci fantastic în fața Barcelonei, a câștigat cu 4-0, și s-a calificat în a doua finală consecutivă de Champions League. Într-o seară care a amintit de finala de la Istanbul din 2005 (Liverpool câștiga trofeul la penalty-uri, după ce revenea de la 3-0 la pauză pentru AC Milan), belgianul Divock Origi și olandezul Georginio Wijnaldum (intrat pe teren la pauză) au fost eroii "cormoranilor" reușind câte o dublă. De cealaltă parte, catalanii au retrăit coșmarul din sezonul trecut, când au ratat calificarea în penultimul act după ce au învins-o pe AS Roma cu 4-1 în partida tur.

În lipsa vedetelor din atac (Salah și Firmino au fost accidentați), Origi a ieșit la rampă și a profitat de greșelile din apărarea catalană. În minutul 7, belgianul a fost atent după ce ter Stegen a respins șutul lui Henderson și a împins mingea în poartă din interiorul careului mic.

Intrat la pauză pe teren, Wijnaldum a înscris de două ori în două minute ('54 și '56 - cu capul) și a egalat situația la general. Cormoranii au dat lovitura în minutul 79, când Alexander-Arnold a surprins apărarea adversarilor la un corner, a trimis o centrare rapidă, pe jos, iar același Origi l-a învins pe ter Stegen cu un șut la care Pique, singurul fundaș rămas în apropierea porții, nu a mai putut face nimic.

Au evoluat următoarele echipe:

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson (Wijnaldum '46) - Henderson, Fabinho, Milner - Shaqiri (Sturridge '90), Origi (Joe Gomez '85), S. Mane. Antrenor Jurgen Klopp;

FC Barceona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Jordi Alba - Rakitici (Malcom '80), Busquets, Arturo Vidal (Arthur '75) - Messi, Luis Suarez, Coutinho (Semedo '60). Antrenor Ernesto Valverde.

Cartonaşe galbene: Fabinho '11, Matip '66 / Busquets '45+1, Rakitici '53, Semedo '75

Arbitru: Cuneyt Cakir (Turcia).

În cealaltă partidă retur a semifinalelor se vor întâlni, miercuri, de la ora 22.00, la Amsterdam, Ajax şi Tottenham. În tur, olandezii au câştigat la Londra, cu 1-0.

Finala va avea loc la 1 iunie, la Madrid, pe stadionul echipei Atletico.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro