VIDEO „Mai vine o dronă. Fugi, că pică aici”. Încă un atac lângă graniță, drone filmate în apropiere de Isaccea, oamenii nu au primit alertă

VIDEO „Mai vine o dronă. Fugi, că pică aici”. Încă un atac lângă graniță, drone filmate în apropiere de Isaccea, oamenii nu au primit alertă

Încă un atac a avut loc în apropiere de granița României. Rușii au atacat în timpul nopții din nou în regiunea Odesa. Dronele au fost filmate în apropiere de localitatea Isaccea din județul Tulcea. Un bărbat a surprins în imagini o dronă, chiar lângă vamă.

"Dă-i drumul că mai vine o dronă. Auzi! Mai vine o dronă. Fugi, că pică aici! Uite, aici a picat, direct în vamă. Dă-i drumul!", se aude vocea unui bărbat în filmarea care a surprins atacul.

Localnicii din Isaccea spun că luni noapte au auzit zgomote puternice, între orele 2.30 și 3.30, și că au văzut cinci – șase drone.

Trei șoferi de TIR care erau în vama Orlivka au fost răniți. Patru camioane au ars. Două depozite au fost parțial avariate.

Între orele respective nu a fost emisă vreo alertă pentru oamenii care locuiesc în Isaccea.

Autoritățile de la vama Orlivka au anunțat că punctul de control nu va funcționa azi până la prânz, pe partea ucraineană.

FOTO: captură video Facebook Gabor Petru


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat