VIDEO Mălin Bot, ridicat cu forța de jandarmi din fața sediului PSD. În sfârșit, slugile l-au răzbunat pe Dragnea

VIDEO Mălin Bot, ridicat cu forța de jandarmi din fața sediului PSD. În sfârșit, slugile l-au răzbunat pe Dragnea

 Mălin Bot, ridicat cu forța de jandarmi din fața sediului PSD. În sfârșit, slugile l-au răzbunat pe Dragnea. Malin Bot a fost ridicat de jandarmi si bagat in duba jandarmeriei din fata sediului PSD din Bucuresti. Acesta a opus rezistenta, acuzand ca este un "abuz", si a rupt un semn de circulatie din fata portii. Bot protestase timp de circa o ora in fata sediului si fusese legitimat.

Un alt protestatar s-a afla urcat intr-un copac de cateva zeci de minute, fiind ulterior condus de jandarmi la duba. Acesta a mers de bunavoie.

Acesta a avut un microfon cu statie la care a rostit diverse mesaje adresate lui Liviu Dragnea.

Pe langa Bot, jandarmii au mai ridicat alti doi protestatari.

In fata sediului s-au aflat circa 5 protestatari, in timp ce inauntru se desfasoara sedinta CEx a PSD.

Cum justifica Jandarmeria agresarea jurnalistului Malin Bot. A fost bagat cu forta in duba de trei jandarmi

Jandarmeria precizeaza ca persoanele din fata sediului PSD care au fost conduse la sectie tulburau ordinea publica intrucat aveau obiecte de amplificare a sunetului, iar protestul lor nu respecta conditiile legale, respectiv declarare si avizare.

Potrivit Jandarmeriei, in locul respectiv era avizata o alta activitate de protest al carei organizator nu a fost de acord cu prezenta celorlalte persoane si a solicitat indepartarea lor din zona.

 
”Patru persoane au fost conduse la sectia de politie in vederea sanctionarii (persoanele care savarsesc fapte contraventionale care prin natura lor tulbura linistea si ordinea publica sunt indepartate din zona)”, mai precizeaza Jandarmeria, citata de news.ro.

Patru protestatari, printre care si jurnalistul Malin Bot, au fost ridicati de jandarmi din fata sediului PSD, unde are loc sedinta Comitetului Executiv al partidului. Unul dintre ei a stat aproximativ jumatate de ora catarat intr-un copac, dar in cele din urma a coborat si a fost dus la sectie.

Protestatarii sustin ca jandarmii fac abuz, ca nu au dreptul sa ii duca cu forta la sectie, in conditiile in care s-au legitimat.

Atunci cand jandarmii l-au luat pe sus pe Malin Bot, acesta s-a prins de un stalp de fier, care a iesit din pamant.

FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea




Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro