VIDEO Mănăstire, o jignire adusă meseriei nobile de jurnalist! Prestație de un jigodism rar într-o emisiune cu Tudorache și Clotilde Armand

VIDEO Mănăstire, o jignire adusă meseriei nobile de jurnalist! Prestație de un jigodism rar într-o emisiune cu Tudorache și Clotilde Armand

Mănăstire, o jignire adusă meseriei nobile de jurnalist! Prestație de un jigodism rar într-o emisiune cu Tudorache și Clotilde Armand. Incredibil, stupefiant! Și ochișorii ăia porcini care-i clipeau continuu, semn că mințea cu o nerușinare de care și el era uimit. Mai rar vezi o astfel de tentativă de execuție a cuiva în direct! A fost atât de pe față chestia încât aveai senzația că la fiecare frază, ca la un joc pe calculator, Mănăstire mai încasa un teanc de verzișori, pe sub masă, de la Tudorache.

Mai mult, chiar și după plecarea candidatei PNL USR Plus din platou, Mănăstire a continuat. Împreună cu Florian Bichir, numit de PSD în colegiul CNSAS, și Marian Vanghelie.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”