VIDEO Mara Bănică: Scriu cu furia unui părinte care a fost mințit. Țineți copiii acasă

VIDEO Mara Bănică: Scriu cu furia unui părinte care a fost mințit. Țineți copiii acasă

Mara Bănică a reacționat înainte de a-și trimite copilul în tabăra de unde alții au plecat bolnavi.

”Sunt în vacanță la Poiana Brașov. Ar fi trebuit să fie o săptămâna liniștită, să vin astăzi acasă pentru că Dima urma să plece în tabăra la Cheile Grădiștei, o tabăra organizată de britishcamps.

Miercuri, apar în presă și în jurnalele de știri o serie de informații conform cărora zeci de copii aflați la Complexul Cheile Grădiștei au fost internați în spital cu toxiinfecție alimentară.

Ne panicăm. Ce se întâmplă cu următoarea serie? Mai pleacă Dima în tabăra? Nimeni nu știe nimic. Profesorii sună peste tot, informațiile sunt evazive “da, restaurantul este deschis, copiii pot veni”.

Joi liniște. Nimeni nu știe nimic. Astăzi, de dimineață, plec spre locație unde profesorii fuseseră primiți în restaurant împreună cu copiii rămași și primiseră gustări.

Pe ușa scria “renovare în perioada 28-30”! Pe bune? Renovare? Îi filmez pe angajați cu telefonul și plec spre Direcția Sanitar Veterinară Brașov. Unde aflu de la directorul adjunct așa: sursa de apă este sigilată (copiii nu se pot spăla nici măcar pe dinți) în urmă existenței bacteriei ecoli (ceva extrem de grav, trece greu, se împrăștie repede și se tratează a la long cu antibiotic).

Profesorii de la Coșbuc au decis să anuleze tabăra. Pun acest mesaj și vă rog distribuiți-l pentru că în acest loc sunt așteptați copii din multe județe. Vreau că părinții să știe că este extrem de riscant să își trimită vara asta copiii aici. Vreau că organizatorii britishcamps să își asume faptul că anulează tabăra. Și, mai mult decât orice, vreau că patronii de la Complexul Cheile Grădiștei să nu mai încerce să fenteze legea. Să înțeleagă că oricâte pile ar avea în județ, la tot felul de instituții, nu trebuie să mai primească turiști anul acesta. Cu atât mai puțin copii.

Rog colegii din presă să facă un follow up corect al poveștii. Nu-i lăsați să pună batista pe țambal după o săptămână pentru că sute de copii se vor îmbolnăvi. Scriu cu furia unui părinte care a fost mințit, trombonit și îmbrobodit de un sistem de doi bani. În concluzie, dragi părinți, vara asta Complexul Cheile Grădiștei are ecoli. Țineți copiii acasă” scrie Mara Bănică pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat