VIDEO Marcelică, dihorul roșu, mesaj „cât se poate de clar": Trebuie să închidem MCV-ul, dar nu prin desființarea Secției Speciale

VIDEO Marcelică, dihorul roșu, mesaj „cât se poate de clar": Trebuie să închidem MCV-ul, dar nu prin desființarea Secției Speciale

PSD nu renunță la ideea că Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție trebuie păstrată, deși aceasta este una dintre condițiile Comisiei Europene pentru ridicarea Mecanismului de Cooperare și Verificare (MCV) impus României. "Să închidem MCV-ul, dar nu prin desființarea SIIJ", a declarat, vineri, Marcel Ciolacu.

Întrebat vineri, de jurnaliști, dacă PSD este de acord cu desființarea SIIJ, Marcel Ciolacu a răspuns: "Cred că am fost foarte clar. În acea zonă (n.r. - justiție) trebuie intervenit și văzut ce trebuie făcut, astfel încât să închidem MCV-ul, dar nu prin desființarea SIIJ”.



Chestionat din nou dacă, prin urmare, PSD susține păstrarea controversatei Secții speciele, liderul PSD a răspuns: "Am fost cât de poate de clar".

Și marți, la finalul primei runde oficiale de negocieri cu PNL și UDMR pentru formarea noului guvern, Marcel Ciolacu dădea un semnal clar că PSD nu vrea să renunțe la SIIJ: "Am văzut cum a functionat justiția fără SIIJ și am văzut cum funcționează cu SIIJ. Bine ar fi să facem SIIJ și mai functională".



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa