VIDEO Marea Britanie: Parlamentul s-a redeschis după alegeri cu discursul reginei Elisabeta a II-a

VIDEO Marea Britanie: Parlamentul s-a redeschis după alegeri cu discursul reginei Elisabeta a II-a

Parlamentul britanic şi-a redeschis în mod oficial lucrările marţi după alegerile desfăşurate săptămâna trecută în Anglia, Scoţia şi Ţara Galilor, startul noii sesiuni fiind dat, conform tradiţiei, de discursul reginei Elisabeta a II-a, relatează dpa.

Suverana a menţionat câteva dintre proiectele de legi ce vor fi propuse de guvernul premierului Boris Johnson, printre care cele care stabilesc ţinte de mediu obligatorii, îşi propun să combată 'activitatea ostilă' a altor state, acordă prerogative sporite guvernului local din Irlanda de Nord, precum şi reformele imigraţiei.

Regina a confirmat că va fi reintrodus proiectul de lege controversat care va acorda poliţiei mai multe puteri în faţa protestatarilor.

Anunţând aceste proiecte, Elisabeta a II-a a spus: 'Prioritatea guvernului meu este să asigure o revenire naţională din pandemie care să facă Regatul Unit mai puternic, mai sănătos şi mai prosper decât înainte'.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

3 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska