VIDEO Masturbatoarea, arma PSD în București! Azi a fost trimisă s-o înjure pe Ramona Strugariu: „Ești proastă, dobitoaca dracului”

VIDEO Masturbatoarea, arma PSD în București! Azi a fost trimisă s-o înjure pe Ramona Strugariu: „Ești proastă, dobitoaca dracului”

Masturbatoarea, arma PSD în București! Azi a fost trimisă s-o înjure pe Ramona Strugariu: „Ești proastă, dobitoaca dracului”. 

Europarlamentarul USR PLUS Ramona Strugariu a fost injurata de Oana Lovin, activista PSD si fost model de videochat, in timpul unui miting USR PLUS in Piata Universitatii. Lovin si Codruta Cerva au scandat numeroase injuraturi la portavoci la adresa membrilor USR PLUS prezenti in zona.

„Oilor care sunteti”, „Astia sunt useristii, animale!”, a strigat la portavoce Oana Lovin, cautand sa ii provoace pe membrii USR PLUS. Acestia au reactionat scandand „Fara penale”.

Europarlamentarul Ramona Strugariu a venit sa le intrebe de ce poarta masca, daca nu cred in existenta coronavirusului. Oana Lovin a reactionat cu injuraturi:  „Pentru ca esti proasta, dobitoaca dracului”.

Oana Lovin si Codruta Cerva s-au plans in mod repetat ca sunt agresate desi este limpede chiar din filmarile lor ca nimeni nu s-a apropiat mai mult de un metru de ele. „Agresorii USR PLUS…. atat pot cei de la USR, nu vor sa ne spuna oferta lor electorala si isi pun oamenii sa ne bata, agreseze, filmeze sub fusta…”, a sustinut Lovin.

 

Priviți! Oana Lovin se masturbează cu televizorul dat pe Antena 3, la emisiunea lui Gâdea! Oana Lovin se masturbează în timp ce la Antena 3 Oana Zamfir delirează! „Sophietherapy” face bani să sponsorizeze PSD...

De la minutul 10:45:

Atenție, materialul poate conține imagini explicite de sex!!!

„Hei! Țin să reamintesc că PSD a primit 5.000 de lei donație de la Oana Lovin, din banii din videochat, în campania de la prezidentiale.”, a anunțat Laurențiu Dincă pe Facebook.

 

Mai mulți domni care o știu pe domnișoara Lovin de pe  camwhoresbay  - un site unde tinere studioase și religioase, cu puternice convingeri democratice, stimulează dorințele sexuale ale dereglaților, pardon bărbaților, - au rămas destul de mirați când au văzut noua ipostază de pioasă protestatară a Oanei Lovin, dezvăluie  podul.ro .

In 2018, dupa ce zeci de mii de romani au fost gazati in Piata Victoriei, iar alte sute au fost batuti, Oana Lovin impreuna cu Codruta Cerva, o apriga sustinatoare a lui Liviu Dragnea, au mers sa le ofere flori jandarmilor in semn de multumire.

 


 
 
 Galerie foto și documente 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren