VIDEO „Mi-era rușine să mai merg pe stradă”/Loredana, dezvăluiri despre fotografiile nud

VIDEO „Mi-era rușine să mai merg pe stradă”/Loredana, dezvăluiri despre fotografiile nud

La mai bine de 20 de ani de la apariția în Playboy, Loredana Groza a vorbit despre decizia de a poza nud, dar și despre cum au reacționat românii la vederea fotografiilor. Vedeta a dezvăluit și pentru ce sumă a acceptat să se dezbrace.

Vedeta a făcut dezvăluiri incendiare în podcastul lui Mihai Morar, unde a povestit despre aparițiile sale nud. Artista a apărut în revista Playboy imediat după ce a născut, scrie Libertatea.

Loredana Groza a vorbit despre fotografiile sale nud FOTO Adevărul

se întâmpla în luna noiembrie 2000, când Lori a apărut pe coperta Playboy, la un an de la apariția publicației în România. Pentru prestația sa artistică, vedeta a mărturisit că a încasat 13.000 de euro. Aceasta a fost cea mai mare sumă primită de o vedetă din România până la Andreea Antonescu.

De asemenea, vedeta a vorbit și despre cât de dificil a fost să accepte propunerea. ”Da, a fost greu. Doar că ceea ce m-a convins a fost faptul că tocmai ce născusem, atunci s-a întâmplat să accept. Începusem să observ în societatea din România că dacă ai născut, dacă ai trecut de 30 de ani, gata, ești bătrână. Am spus: «Uite, e un mod de a spune o opinie despre asta și de a le ajuta pe alte femei care sunt ca mine să nu se lase copleșite de această idee». A fost o chestie artistică, nu a fost nimic vulgar, în Santorini. 250.000 de copii vândute. Pentru o revistă în România este o cifră mare”, a dezvăluit artista.

Apariție sexy în film

Și în filmul „A doua cădere a Constantinopolului”, Loredana a avut o apariție suprinzătoare. Deși ar fi trebuit să apară nud, vedeta a mărturisit cî în ultimul moment s-au făcut niște schimbări. Astfel, i-a venit ideea de a pune o cămașă pe ea.

Să fie mai misterios! Mi-am pus o cămaşă albă şi am ieşit din apă şi a fost o idee de 10 ori mai mişto. De asta a şi avut atât de mare succes, s-au făcut cozi uriaşe pentru a se vedea sânii Loredanei Groza ”, a povestit cântăreața.

Totul se întâmpla după ce fusese fotografiată făcând topless în vacanță, în Santorini, iar fotografiile fuseseră publicate și în presa din România. „Îmi era ruşine să mai merg pe stradă în Oneşti. Fotografii au publicat atunci pozele într-un ziar, dar era la modă treaba asta în anii 90. Deci eu am fost victima paparazzilor de dinainte să se ştie la noi de chestia asta. Am fost pe prima pagină pusă, tot felul de comentarii, bine că nu era internet”, a spus artista.

Sursa: adevarul.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?