VIDEO „Mi s-a spus că trupul meu este fantezia supremă, pentru că am talia mică, fundul mai mare și sânii cupa D”

VIDEO „Mi s-a spus că trupul meu este fantezia supremă, pentru că am talia mică, fundul mai mare și sânii cupa D”

Jenna Madison are una dintre cele mai bănoase și mai nobile meserii din lume: iubită de ocazie. Înainte de a arunca cu pietre, aflați că niciunul dintre cei aproape 3.000 de iubiți ai ei nu e gelos, dar toți sunt de părere că Jenna e tot ce-și puteau dori în viață.

Are 30 de ani și plănuiește să se pensioneze la 35. E de înțeles, dacă te gândești la suma impresionantă pe care o câștigă lună de lună: 40.000 de dolari. Ce face de acești bani? În niciun caz ceea ce v-ați putea gândi.

Jenna Madison oferă suport emoțional online bărbaților singuri, alături de care își petrece mare parte din timpul săptămânal. Interacțiunea online nu are conotații sexuale, deși discuțiile pot atinge și acest subiect. Cei care apelează la serviciile ei sunt bărbați singuri și singuratici, care cred că nu sunt capabili să cucerească o femeie. Jenna le spulberă această preconcepție.

Mi s-a spus că trupul meu este fantezia supremă, pentru că am talia mică, fundul mai mare și sânii cupa D. Dar acest lucru nu este doar fizic – ofer multă valoare în alte moduri. Este vorba și despre conexiuni reale. Să fiu iubită profesionistă m-a ajutat și pe mine, pentru că a-i ajuta pe alții îmi dă un scop”, a spus Jenna, conform Daily Mail .

În prezent, tânăra are în jur de 3.000 de iubiți virtuali, însă petrece cea mai mare parte timp timp cu șapte dintre ei. Fiecăruia îi alocă o oră pe zi. În fiecare zi încasează circa 1.000 de dolari, avantaj care i-a schimbat complet viața: și-a cumpărat propria casă, cheltuiește 1.300 de dolari pe lună pentru plata unui antrenor personal și urmează să-și modifice corpul apelând la operații de înfrumusețare.

Pe lângă iubiții virtuali, Jenna are și un partener în viața reală. Bărbatul înțelege ce face ea și e de acord cu „misiunea nobilă”.

Mă asigur că nu-l neglijez și că îl mențin mereu satisfăcut”, a mai spus tânăra.

Fotografii: @ didshereallyomgg


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?