VIDEO Mihail Neamțu: „Adesea, femeia așteaptă să fie cu adevărat stăpânită! O să-mi sară ăștia în cap, feministele!”

VIDEO Mihail Neamțu: „Adesea, femeia așteaptă să fie cu adevărat stăpânită! O să-mi sară ăștia în cap, feministele!”

Mihail Neamțu, starul în devenire al mișcării anti-occidentale și conspiraționiste din România, a scăpat din nou hățurile și, într-un mesaj video postat acum câteva zile, le explică drept-credincioșilor că femeile vor, de fapt, să fie stăpânite de bărbați. Luat de val, veleitarul renegat de foștii amici sesizează la un moment dat că a sărit calul și menționează că „o să-mi sară în cap ăștia, feministele“, scrie ziaristii.com .

Despre Mihail Neamțu, cândva aciuat pe lângă Traian Băsescu atunci când acesta era în plină glorie, au apărut zvonuri – lansate chiar de foștii săi prieteni – că se pregătește să candideze, pe listele AUR, la alegerile europarlamentare de anul viitor. Dacă va ajunge la salariul și, apoi, la pensia de europarlamentar, cu toate privilegiile și beneficiile decurgând de aici, Mihai Neamțu ar face-o practicând un discurs anti-european și anti-occidental, presărat cu un așa-zis recurs la ortodoxie, „familie” și „tradiții”.

În acest context, nu mai este chiar atât de surprinzător discursul năucitor în care Neamțu spune cât de rău este că bărbații nu mai chiuie după femei și nu le mai stăpânesc ca odinioară.

La 45 de ani, Mihail Neamțu se află la a treia căsătorie, dar dă lecții despre „familie” și „tradiții”.

Mai jos, mesajul noului recrut al mișcării „suveraniste” din România.

Mihail Neamțu: „Ce credeți că a simțit acea femeie la capătul acestei experiențe? Că poate bărbatul care s-a impus, bărbatul care a sedus-o va fi chiar soțul ei!“

„V-ați întrebat, oare, duminică, după mersul la biserică și după horă, ce simțea o femeie când ea a fost jucată de 2-3 bărbați, dar unul singur a știut să chiuie, unul singur a știut s-o țină, s-o stăpânească în arta asta a dansului, a jocului? Unul singur a știut să-i șoptească vorbă de duh!

Ce credeți că a simțit acea femeie la capătul acestei experiențe? Că poate bărbatul care s-a impus, bărbatul care a sedus-o va fi chiar soțul ei!

Ori lucrul ăsta azi nouă ni se pare bizar. Ni se pare dintr-un secol foarte îndepărtat. Cum adică să chiui? Cum adică să țip? Cum adică să șoptesc? Cum adică s-o țin în brațe?
Ei bine, tocmai asta ar trebui să ne pună pe gânduri, faptul că adesea femeia asta așteaptă să fie cu adevărat stăpânită! Aici zic chestii dure și-s un pic la limită. O să-mi sară ăștia în cap, feministele! Cum adică să fie stăpânită? Dar ăsta-i cuvântul care-mi intră în cap!

Ei bine, tocmai asta ar trebui să ne frapeze, gândul că poate femeia, sau unele femei, măcar, cele care sunt hotărâte și dornice să construiască alături de un bărbat, vor să vadă stăpânirea de sine, șuvoiul acela de energie, încrederea, pofta de viață a bărbatului care s-a așezat în fața ei.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...