VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

Milionarul Luke Desmaris, care are doar șase clase, lovește din nou pe Tik-Tok cu o aroganță supremă. Tânărul s-a filmat recent la volanul mașinii sale, Mercedes G Wagon, în valoare de 150.000 de euro, în timp ce merge pe o bandă destinată autobuzelor, pentru a evita traficul.

În videoclip, milionarul are o atitudine sfidătoare și spune că banda specială pentru autobuze este bandă VIP pentru bogați și susține, cu aroganță, că „nu ne pasă de amenzi”, scrie Daily Mail .

„Pentru oamenii săraci, aceasta este o bandă de autobuz. Pentru oamenii bogați, este o bandă VIP pentru a evita traficul. Nu ne pasă de amenzi”.

În Marea Britanie, amenzile pentru conducerea pe benzile de autobuz variază în funcție de zona. De exemplu, în Greater London, amenda este de 160 de lire sterline, sau 80 de lire dacă e plătită în 14 zile.

Desmaris susține însă că lui nu-i pasă de sancțiuni, deoarece are o avere de 10 milioane de lire sterline. Reacțiile internauților nu au întârziat însă să apără:

„Poliția și ambulanța folosesc aceste benzi pentru a răspunde la urgențe”, „Așa că, dacă toată lumea ar fi bogată, asta ar fi doar o altă bandă blocată”, „Totuși, puțin trist. Evident, crezi că ești mai presus de toți ceilalți”, „O să-ți pese când o să rămâi fără permis”.

Cine este Luke Desmaris?

Luke este un tânăr milionar care a devenit cunoscut în octombrie 2022, după ce și-a parcat SUV-ul de 130.000 de lire sterline pe un loc de parcare destinat persoanelor cu handicap, pentru că "trebuie să fie aproape de magazine".

Autoproclamat, "comerciant cu șapte cifre" din Chelmsford, Essex, Luke și-a argumentat gestul susținând că este o "persoană rapidă" și că "timpul înseamnă bani".

Luke, în vârstă de 28 de ani, pretinde că a făcut o avere pe piețele criptomonedelor și ale schimburilor valutare și face reclamă pe rețelele de socializare la un curs de formare prin care se oferă să-i învețe și pe alții cum să-i calce pe urme.

Luke a mai susținut că a plătit peste 7.000 de lire sterline în amenzi de parcare și insistă că nu-i pasă, deoarece succesul său înseamnă că "banii nu contează".

Deși a abandonat școala în clasa a șasea, el susține că deține o casă de 1,5 milioane de lire sterline. Tânărul face milioane de vizualizări pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?