VIDEO Misterul „OZN-ului” în formă de meduză care a „bântuit” ani de zile o bază militară americană din Irak

VIDEO Misterul „OZN-ului” în formă de meduză care a „bântuit” ani de zile o bază militară americană din Irak

Un fost analist de intelligence din cadrul Corpului de Infanterie Marină al Statelor Unite a dezvăluit cum un OZN "meduză" a terorizat ani de zile personalul militar în Irak.

Săptămâna aceasta a apărut o înregistrare video care arată ceea ce părea a fi o navă cu "tentacule" atârnate care trece, fiind invizibilă, pe deasupra instalației securizate, unde putea fi văzută doar pe camerele cu infraroșu.

Aceasta se alătură listei de noi cazuri de OZN-uri militare, inclusiv OZN-uri gigantice în formă de cub roșu, care au apărut în acuzații făcute sub jurământ despre programe secrete ale serviciilor Statelor Unite.

United States Marine Corps veteran Michael Cincoski (above), who had been an intelligence surveillance reconnaissance tactical controller in Iraq at the base where the 2017 'jellyfish' UFO sighting took place, came forward to discuss the incident with News Nation last night
Cincoski revealed today that he has heard from a fellow Marine 'team member' in Iraq about more cases - saw 'multiple recordings of the 'Jellyfish UAP' with different durations'
Shocking new UFO footage has revealed a 'jellyfish' craft that isn't visible to the naked eye, which was allegedly buried by the intelligence community
The UFO was supposedly submerged in water for 17 minutes in the footage - before it's launched out of the water at rapid speed, according to documentary filmmaker Jeremy Corbell

Two different angles of the Jellyfish UFO show the mysterious entity as it flies over the land and water of a military base, according to sources who Corbell reports 'risked getting it' to him

"A sfârșit prin a deveni un fel de poveste cu fantome a bazei", a declarat aseară Michael CIncoski, staționat atunci la o bază din Irak, pentru postul de televiziune News Nation.

"Nu părea deloc că se prezintă pentru a ne amenința", a spus Cincoski, dar a adăugat că baza nu și-a asumat niciun risc în timpul acestei întâlniri nocturne extrem de neobișnuite.

Și, astăzi, Cincoski a dezvăluit că a auzit de la un coleg "membru al echipei" de pușcași marini care a văzut "mai multe înregistrări ale 'Jellyfish UAP' cu durate diferite" în Irak.

"Unii pușcași marini au primit sarcina să încerce să o găsească cu ajutorul vizorului de noapte", a spus el. "Îl căutau cu ceilalți senzori și cu tot ce aveam noi", a mai completat acesta.

"Teoriile pe care le aveam [...] nu o explicau pe deplin"

Cincoski a dezvăluit, de asemenea, că a văzut versiunea completă de 17 minute a înregistrării video cu imagini termice, urmărind 'fenomenul anomal neidentificat' (UAP), așa cum sunt cunoscute acum mai exact OZN-urile, în timp ce părea să planeze deasupra bazei spre Lacul Hibernia din provincia irakiană Anbar.

"Îl urmăreau pentru a se asigura că nu reprezintă o amenințare", a declarat Cincoski, care fusese controlor tactic de recunoaștere și supraveghere a informațiilor la bază, într-un interviu acordat jurnalistului Brian Entin de la News Nation's Elizabeth Vargas Reports.

Cincoski i-a spus lui Entin că înregistrarea video care a făcut obiectul unei scurgeri de informații a fost făcută cu un aerostat, o navă asemănătoare unui dirijabil echipată cu camere și alți senzori pentru a urmări potențiale amenințări deasupra bazei.

Sistemele de radare cu aerostate ancorate sunt folosite de armata americană pentru a vâna traficanți de droguri, pentru a transmite semnale de televiziune americane în Cuba, pentru a efectua misiuni de recunoaștere și nu numai, potrivit Federației Oamenilor de Știință Americani.

După 17 minute, a spus Cincoski, "meduza" UAP a dispărut deasupra lacului Hibernia. "Nu l-au putut găsi", a declarat Cincoski.

"Au fost cu ochii în patru", a spus el, "dar nu a fost ca și cum ne-am fi înghesuit pe pozițiile de apărare sau ceva de genul acesta".

Din acel moment, în timp ce povestea a circulat în întreaga bază a pușcașilor marini americani din Irak, observarea "meduzei" a rămas, după cum a spus el, "o mare necunoscută".

"Teoriile pe care le aveam [...] nu o explicau pe deplin", a mărturisit Cincoski.

"Am reușit să confirmăm că acel pușcaș marin este cine spune că este. Ei (Pentagonul) recunosc faptul că am luat legătura cu ei, dar nu au răspuns cu detalii despre acest videoclip sau nu au confirmat în vreun fel acest videoclip", a spus corespondentul național principal al News Nation, Brian Entin, conform Daily Mail.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?