VIDEO Moarte misterioasă în Italia a româncei care în 2022 câștigase titlul miss Lady Sanremo

VIDEO Moarte misterioasă în Italia a româncei care în 2022 câștigase titlul miss Lady Sanremo

Gabriela Salgău, o româncă în vârstă de 51 de ani, cunoscută în Italia după ce a câștigat titlul miss Lady Sanremo în 2022, a fost găsită moartă în propria casă din Portogruaro, regiunea Veneto.

Copiii femeii au fost cei care au găsit-o vineri, 20 octombrie, aproape de miezul nopții. Aceștia au mers la ea acasă să verifice dacă totul este în regulă deoarece nu le răspundea la telefon.

La fața locului au intervenit serviciile de urgență, dar acestea au putut doar să constate decesul, relatează publicația NordEst24 .

Conform primelor informații furnizate de personalul medical, cauza decesului a fost un infarct survenit brusc. Originară din localitatea Sfântul Ilie, județul Suceava, Gabriela era cunoscută de asemenea pentru implicarea sa în cauze nobile, în special în lupta împotriva violenței asupra femeilor.

După ce a câștigat concursul de frumusețe Miss Ragazza Cinema, Gabriela Salgău a devenit emblematică pentru lupta împotriva violenței domestice fotografiindu-se pe o bancă roșie în centrul orașului cu ocazia unui protest organizat de Ziua Internațională Împotriva Violenței Asupra Femeilor din 2021.

gabriela

Anul trecut, în schimb, Gabriela a câștigat prestigiosul premiu Miss Sanremo Lady, fiind aleasă dintre 40 de participante înscrise în competiție.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”