VIDEO Moment de MAGIE în fotbal! Barcelona a învins cu 6-1 pe PSG după ce a pierdut în tur cu 0-4!

VIDEO Moment de MAGIE în fotbal! Barcelona a învins cu 6-1 pe PSG după ce a pierdut în tur cu 0-4!

Pentru astfel de meciuri ne-am indragostit iremediabil de fotbal. La astfel de meciuri visezi atunci cand urci in tribune sau te asezi in fata ecranului. FC Barcelona a fost invinsa in Franta de Paris Saint-Germain, cu scorul de 4-0, in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor, iar sansele la o "remontada" istorica pareau mai degraba de domeniul viselor. Tripleta Messi-Suarez-Neymar, sprijiniti de genialul Iniesta si un public fantastic, a scris in aceasta seara o poveste incredibila despre valoare, incredere, noroc, pasiune... multa pasiune si fericire.

Iata ce spunea Luis Enrique inainte meciului: "Nu avem nimic de pierdut. Daca ne-au dat patru goluri, noi putem sa inscriem sase".

FC Barcelona a trecut, miercuri, de Paris Saint-Germain, scor 6-1, pentru catalani marcând Suarez '3, Kurzawa '40 (autogol), Messi '50 (penalti), Neymar '88, '90+1 (penalti) şi Sergi Roberto '90+5, în timp ce pentru parizieni a punctat Cavani '62.

Catalanii aveau 3-0 în minutul 50, au primit un gol, dar finalul a fost de povestit nepoţilor. Neymar cu o dublă şi Sergi Roberto au marcat de 3 ori in 7 minute şi s-a terminat 6-1, scor care o duce pe Barca în sferturi.

Potrivit presei internaţionale, FC Barcelona a reuşit o performanţă istorică în Liga Campionilor, după ce a reuşit să revină de 0-4 în tur. Catalanii sunt în sferturile Ligii Campionilor pentru al zecelea an consecutiv.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…