VIDEO Moment incredibil/Un oficial danez își pierde cunoștința în timpul conferinței de presă în care anunța renunțarea la vaccinul AstraZeneca

VIDEO Moment incredibil/Un oficial danez își pierde cunoștința în timpul conferinței de presă în care anunța renunțarea la vaccinul AstraZeneca

Tanja Erichsen, directorul Departamentului de Farmacovigilență al Agenției Daneze pentru Medicamente, a leșinat ieri în timpul conferinței de presă în care oficialii din această țară anunțau că renunță complet la vaccinul anti-Covid al AstraZeneca.

Conferința de presă a fost întreruptă dramatic când Erichsen, a căzut brusc în timp ce Søren Brostrøm, directorul Agenției Naționale de Sănătate a Danemarcei, prezenta decizia de a renunța la vaccinul dezvoltat de compania anglo-suedeză AstraZeneca în parteneriat cu Universitatea Oxford.


Brostrøm a sărit să o ajute, transmisiunea video a conferinței fiind întreruptă la scurt timp după incident. Erichsen și-a revenit însă și a părăsit conferința de presă pe cont propriu.

Agenția Daneză pentru Medicamente a scris ulterior pe Twitter că aceasta a leșinat și că se simte bine:

„Șefa noastră de farmacovigilență, Tanja Erichsen, a leșinat în timpul conferinței de presă de astăzi. Este din nou conștientă și se simte bine în aceste condiții, dar, din motive de siguranță, se va deplasa cu ambulanța la o cameră de urgență pentru a fi verificată.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 București, duminică seara...

3 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…

4 Așa o fi?

5 Ce este „Mertvaya Ruka” sau „Mâna Moartă”, Mașinăria Apocalipsei a Rusiei