VIDEO Momente halucinante cu Dăncilă la Reghin! Primărița PSD, judecată pentru luare de mită, i-a certat pe localnicii care huiduiau! Reacția demnă a unui protestatar!

VIDEO Momente halucinante cu Dăncilă la Reghin! Primărița PSD, judecată pentru luare de mită, i-a certat pe localnicii care huiduiau! Reacția demnă a unui protestatar!

Momente halucinante cu Dăncilă la Reghin! Primărița PSD, judecată pentru luare de mită, i-a certat pe localnicii care huiduiau! Reacția demnă a unui protestatar!Primarita PSD din Reghin i-a certat pe localnici pentru ca o huiduie pe Dancila. Replica unui ardelean suparat: „Nu am respect pentru ca nici ea nu are respect pentru mine. Nu merge tara asa cum trebe”.

Primarul PSD din Reghin, Maria Precup, i-a certat, joi seara, pe locuitorii care au indraznit sa o huiduie pe Viorica Dancila. Precup este trimisa in judecata de DNA pentru luare de mita, scrie  Aktual24.ro .

Dancila a ajuns la Reghin, joi seara, dupa ce a foist huiduita de peste o suta de protestatari in fata Spitalului Judetean din Targu-Mures. Si la Reghin, ea a fost asteptata de cativa protestatari din oras. Acestia au huiduit-o cand a coborat din masina, starnind furia primarului PSD, Maria Precup. Precup s-a uitat cu atentia la cine o huiduie pe Dancila, apoi s-a indreptat in viteza spre un protestatar, certandu-l ca nu da „dovada de respect”.

 „Nu am respect pentru ca nici ea nu are respect pentru mine. Nu merge tara asa cum trebe”, a declarat protestatarul.

„Hai ca te punem acolo, sa vedem, o conduci mai bine? Putin respect”, i-a replicat un pesedist aflat in preajma.





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”