VIDEO Momente penibile pentru Putin în Iran! Priviți cum îl așteaptă pe Erdogan!

VIDEO Momente penibile pentru Putin în Iran! Priviți cum îl așteaptă pe Erdogan!

O mică filmare a momentului în care președintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit la Teheran cu omologul său turc a devenit virală pe rețelele de socializare după ce Erdogan l-a făcut să aștepte pe liderul de la Kremlin.

Putin, lasat sa astepte de ErdoganFoto: Captura video

Filmarea îl arată pe Putin în timp ce ajunge în încăpere, își împreunează mâinile și apoi începe să se bâțâie până când după aproape un minut în sală apare Erdogan.

Președintele rus Vladimir Putin s-a întâlnit marți la Teheran cu liderul suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei, subliniind relațiile mai strânse în fața presiunii occidentale asupra războiului din Ucraina.

În timpul vizitei sale în Iran, Putin s-a întâlnit și cu președintele turc Tayyip Erdogan pentru a discuta despre un acord care ar relua exporturile de cereale ale Ucrainei, blocate acum de Rusia. Putin a spus că nu au fost încă rezolvate toate problemele legate de transporturile de cereale, „dar faptul că există mișcare este deja bine”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...