VIDEO Momentul arestării interlopului Rechinul, care a furat 200.000.000$ de pe carduri în Mexic

VIDEO Momentul arestării interlopului Rechinul, care a furat 200.000.000$ de pe carduri în Mexic

Interlopul oltean Rechinul a fost arestat în 2021 în timp ce striga „mă molestați”. A plecat din Craiova, a făcut milioane de dolari din clonare de carduri și violență și nu poate fi adus în țară, scrie Newsweek .

Interlopul oltean Tudor Florian, zis Rechinul a băgat spaima în America centrală și a fost arestat în 2021. Momentul a fost surprins pe camerele de luat vederi. A pornit dintr-un cartier din Craiova și a ajuns șeful mafiei din Mexic.

Poliția română publică faptul că este dat în urmărie:

Fata de persoana in cauza a fost emis mandatul de arestare preventiva nr. 101/UP/23.03.2021 de catre Tribunalul Bucuresti - Sectia I Penala , pentru comiterea infractiunii de santaj.

Orice poate da detalii despre „Rechinul” apăsând un simplu buton de pe site-ul poliției române

Detalii AICI

Cum scria presa mexicană despre arestarea Rechinului în martie 2021

Procuratura Generală a anunțat arestarea lui Florian Tudor, presupusul lider al mafiei românești care operează în Quintana Roo.

În timpul arestării, un agent al Parchetului Federal a încercat să împiedice arestarea lor, iar avocatul lui Tudor a bătut mai mulți agenți.

Autoritățile au raportat că persoanele au fost imobilizate și reținute, pentru a fi puse la dispoziția Parchetului Federal, astfel încât să răspundă pentru infracțiunile de care erau acuzate.

Potrivit autorităților, Tudor a fost capturat în afara favbricilor FGR din CDMX, în conformitate cu o cerere de arestare în vederea extrădării, formulată de guvernul român, pentru infracțiuni de crimă organizată, șantaj și tentativă de omor.

În iunie 2020, Mexicans Against Corruption and Impunity (MCCI) și Quinto Elemento Lab au publicat o investigație privind grupul infracțional din România, presupus a fi condus de Tudor, care a jefuit milioane de dolari prin intermediul unor bancomate clonând carduri, toate plasate în destinații turistice mexicane precum Cancun, Puerto Vallarta și Banderas Bay.

Prin intermediul acestor ATM-uri turistice, arată ancheta comună, cardurile turiștilor erau clonate pentru a le fura banii.

Escrocheria a durat până la jumătatea anului 2019, astfel că suma furată prin intermediul acestor bancomate ar putea totaliza până la 200 milioane de dolari, potrivit anchetei.

Acest raport a mai precizat că autoritățile americane, române și mexicane l-au identificat pe Tudor ca fiind presupusul lider al bandei infracționale, acuzații pe care acesta le-a negat.

Momentul arestării interlopului Rechinul, care a furat 200.000.000$ de pe carduri în Mexic

Detalii AICI

Liderul grupării, interlopul oltean Florian Tudor, a fost arestat în mai 2021, în Mexic, și, de atunci, se judecă extrădarea sa în România.

Șase dintre locotenenții săi au fost condamnați la noi în țară pentru diverse infracțiuni – trei dintre ei pentru că au încercat să ucidă un bărbat la ordinul lui Tudor. Cei trei au contestat sentința.

În 2022, aflat într-o închisoare în Mexic, interlopul oltean Rechinu a început să piardă controlul asupra oamenilor și a abnilor pe care îi făcea furând din bancomate. În urmă cu ceva timp a cerut protecția președintelui Mexicului.

A corupt politicieni

“În cazul în care mi se întâmplă ceva sau îmi vor cauza dispariția, vă încredințez dumneavoastră, Domnule Preşedinte, sănătatea și viața fiului meu Florian, pentru că nu vor putea s-i asigure nevoile, pentru că mi-au luat deja tot ce aveam și mi-au distrus toate firmele”, spune interlopul Rechinu într-o scrisoare deschisă adresată preşedintelui Mexicului.

Un martor colaborator al FBI a dezvăluit și cum ar fi corupt-o pe frumoasa candidată la funcția de guvernator, Laura Fernandez.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB