VIDEO Momentul când Dragnea anunță că Rovana Plumb va fi propunerea de comisar a României! Dăncilă a respectat indicațiile pușcăriașului!

VIDEO Momentul când Dragnea anunță că Rovana Plumb va fi propunerea de comisar a României! Dăncilă a respectat indicațiile pușcăriașului!

Momentul când Dragnea anunță că Rovana Plumb va fi propunerea de comisar a României! Dăncilă a respectat indicațiile pușcăriașului!

De la minutul 20.35:

Primul care lansat ideea ca Rovana Plumb să fie viitorul comisar european din partea României a fost Liviu Dragnea, cu doar câteva zile înainte de a ajunge la pușcărie. Azi, viitorul președinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a acceptat ca ea să fie comisar european.

„Eu vă spun ceva. Eu mi-aș dori foarte mult ca Rovana Plumb să fie comisar european, din partea României. Mi-aș dori eu! O să vedem. Mi-aș dori lucrul ăsta pentru că am avea, pentru prima dată, un comisar din partea României care nu va uita România.

Nu poți să mergi acolo, sigur să lucrezi doar pentru țara ta, dar nici să lucrezi doar pentru alții, așa cum s-a întâmplat. Cioloș, iertați-mă, n-a ținut cont de interesele României. Și când a fost ministru al Agriculturii, și când a fost prim-ministru a făcut orice pentru ca subvențiile în agricultură să ajungă la fermieri decât cu 7-8 luni de zile întârziere”, a declarat Liviu Dragnea, la RTV, pe 24 mai. 

 Aflată în studio, Plumb a izbucnit în lacrimi. „Sunt emoționată, în această seară. Sunt onorată de propunerea pe care a făcut-o domnul președinte pentru nominalizarea mea pentru funcția de comisar european. Am fost 5 ani de zile în Parlamentul European, iar din 2012 lucrez cu instituțiile europene”, a declarat Rovana Plumb. 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nicușor Dan întoarce oficial spatele USR cu patru zile înainte de alegeri: Opțiunea mea pentru votul de dumini…

2 Reguli esențiale dacă ai simptome COVID, de la un medic de la Matei Balș. Cum se folosește un pulsoximetru și …

3 Pute a Rusia de la o poștă. Cu Mirel Palada pe coadă

4 Nu, nu este Carmen Dan! Este asistenta lui Vela, băgată în față să fie decorată de președinte! / Godină îi bate …

5 Nicușor Dan a concediat-o pe nașa Gabrielei Firea, care câștiga 4000 € / lună de la Primăria Capitalei