VIDEO Momentul în care Proasta s-a dat de gol! „Dăm posibilitatea redeschiderii unor procese pentru cei care au fu... fost corupți”

VIDEO Momentul în care Proasta s-a dat de gol! „Dăm posibilitatea redeschiderii unor procese pentru cei care au fu... fost corupți”

Momentul în care Proasta s-a dat de gol! „Dăm posibilitatea redeschiderii unor procese pentru cei care au fu... fost corupți”. Proastei i-a jucat creierul feste, marți seara, în interviul acordat lui Mihai Gâdea la Antena 3, când a scăpat păsărica spunând că ordonanța pentru revizuirea unor sentințe este o șansă pentru „cei care au fu... fost corupți”. De ce te-ai oprit, nenorocito? Și nu ai spus adevărul pe care-l vede, mare, toată România, că dai această ordonanță pentru cei care au furat? Să-i scăpați, în frunte cu stăpânul tău, Dragnea!

„Lupta împotriva corupției, faptul că dăm această ordonanță de urgență nu împiedică cu nimic lupta împotriva corupției, dăm posibilitatea redeschiderii unor procese în care cei care au fu... fost corupți și celor care au fost achitați și cei care au fost condamnați pot să-și dovedească, le dăm oportunitatea să-și dovedească nevinovăția”, a spus Dăncilă.

Momentul, în înregistrarea de mai jos, de la 01:20:30:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

2 Așa o fi?

3 Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct! / O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pen…

4 DNA l-a trimis în judecată pe europarlamentarul PSD Claudiu Manda, „Olguțul”

5 Așa o fi?