VIDEO Momentul în care Proasta s-a dat de gol! „Dăm posibilitatea redeschiderii unor procese pentru cei care au fu... fost corupți”

VIDEO Momentul în care Proasta s-a dat de gol! „Dăm posibilitatea redeschiderii unor procese pentru cei care au fu... fost corupți”

Momentul în care Proasta s-a dat de gol! „Dăm posibilitatea redeschiderii unor procese pentru cei care au fu... fost corupți”. Proastei i-a jucat creierul feste, marți seara, în interviul acordat lui Mihai Gâdea la Antena 3, când a scăpat păsărica spunând că ordonanța pentru revizuirea unor sentințe este o șansă pentru „cei care au fu... fost corupți”. De ce te-ai oprit, nenorocito? Și nu ai spus adevărul pe care-l vede, mare, toată România, că dai această ordonanță pentru cei care au furat? Să-i scăpați, în frunte cu stăpânul tău, Dragnea!

„Lupta împotriva corupției, faptul că dăm această ordonanță de urgență nu împiedică cu nimic lupta împotriva corupției, dăm posibilitatea redeschiderii unor procese în care cei care au fu... fost corupți și celor care au fost achitați și cei care au fost condamnați pot să-și dovedească, le dăm oportunitatea să-și dovedească nevinovăția”, a spus Dăncilă.

Momentul, în înregistrarea de mai jos, de la 01:20:30:


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /