VIDEO Momentul în care Proasta s-a dat de gol! „Dăm posibilitatea redeschiderii unor procese pentru cei care au fu... fost corupți”

VIDEO Momentul în care Proasta s-a dat de gol! „Dăm posibilitatea redeschiderii unor procese pentru cei care au fu... fost corupți”

Momentul în care Proasta s-a dat de gol! „Dăm posibilitatea redeschiderii unor procese pentru cei care au fu... fost corupți”. Proastei i-a jucat creierul feste, marți seara, în interviul acordat lui Mihai Gâdea la Antena 3, când a scăpat păsărica spunând că ordonanța pentru revizuirea unor sentințe este o șansă pentru „cei care au fu... fost corupți”. De ce te-ai oprit, nenorocito? Și nu ai spus adevărul pe care-l vede, mare, toată România, că dai această ordonanță pentru cei care au furat? Să-i scăpați, în frunte cu stăpânul tău, Dragnea!

„Lupta împotriva corupției, faptul că dăm această ordonanță de urgență nu împiedică cu nimic lupta împotriva corupției, dăm posibilitatea redeschiderii unor procese în care cei care au fu... fost corupți și celor care au fost achitați și cei care au fost condamnați pot să-și dovedească, le dăm oportunitatea să-și dovedească nevinovăția”, a spus Dăncilă.

Momentul, în înregistrarea de mai jos, de la 01:20:30:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!