VIDEO Momentul în care Putin îi întoarce spatele ministrului Șoigu, viral pe internet

VIDEO Momentul în care Putin îi întoarce spatele ministrului Șoigu, viral pe internet

Președintele Putin și ministrul Apărării au mers luni la spitalul militar Vișnevski din Moscova pentru a acorda medalii soldaților care au fost răniți în invazia la scară largă a Kremlinului în Ucraina. Doar că, președintele l-a tratat cu spatele pe ministru.

În timp ce ministrul Serghei Șoigu intră primul în salon și se poziționează într-o parte, președintele Vladimir Putin intră și îl ignoră pe ministru, întorcându-se cu spatele la acesta. Apoi, președintele Rusiei începe să-i salute pe soldați.

Vizita a avut loc în contextul zilei Rusiei, o sărbătoare națională care celebrează independența țării după căderea URSS. Conform fotografiilor publicate, liderul de la Kremlin a fost acompaniat de ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, în vizita la unitatea spitalicească.

Clipul postat pe Twitter, având coloana sonoră "Caught Out There", a cântăreței americane Kelis, al cărei refren, "Te urăsc atât de mult chiar acum", a devenit viral, înregistrând până acum peste 650.000 de vizualizări.

"Nu trebuie să fii expert în limbajul corpului pentru a înțelege ce crede Putin în prezent despre ministrul său al apărării, Serghei Șoigu", a scris pe Twitter analistul de politică externă din Kiev, Jimmy Rushton.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat