VIDEO Momentul în care ucigașul fetei de 14 ani este prins de polițiști

VIDEO Momentul în care ucigașul fetei de 14 ani este prins de polițiști

Momentul în care a fost reținut băiatul de 17 ani suspectat că a înjunghiat mortal o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum el este interceptat de polițiști într-un cartier de case.

În doar câteva secunde băiatul este înconjurat de polițiști, în timp de toată zona este blocată de mai multe mașini oficiale.



Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor și tentativă de omor.

Tânărul de 20 de ani, rănit și el în atac, este în continuare în stare gravă și are nevoie urgentă de sânge. Familia lui a făcut un apel:

„Bădică Emanuel are nevoie de ajutorul nostru! Din nefericire, el este victima incidentului din Gradina Botanica, de marti, 27.06.2023 si este internat la ATI, Spitalul Judetean nr 1! Cei care pot dona sânge, indiferent de grupa sanguina, sunt rugati sa mearga la Spitalul Nr 1 si sa specifice numele BĂDICĂ EMANUEL!”

Cum s-a petrecut atacul mortal din Grădina Botanică din Craiova

Marți după amiază, în jurul orei 16:00, doi tineri au fost înjunghiați în Grădina Botanică din Craiova. Fata de 14 ani a murit.

Cei doi tineri ieșiseră să facă sport când un băiat s-a apropiat de ei și a hărțuit-o pe fata de 14 ani. Tânărul de 20 de ani i-ar fi sărit în apărare, moment în care agresorul a scos cuțitul și l-a înjunghiat de mai multe ori. Încercând să-i despartă, adolescenta a fost și ea atacată brutal.

„Un tânăr de 17 ani, aflându-se în Grădina Botanică din Craiova, ar fi înjunghiat doi tineri, o fată de 14 ani și un tânăr de 20 de ani, în urma tragicului eveniment, din păcate, fata a decedat. Din informațiile pe care le avem se pare că aceștia nu se cunoșteau", a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Agresorul fusese oprit înainte de atac de polițiștii locali care patrulau în zonă și care au observat că avea un comportament neobișnuit. Polițiștii nu au bănuit că el avea în rucsac o cagulă și un cuțit de vânătoare.

Cine este tânărul suspectat de crimă
Agresorul care a înjunghiat mortal o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova și a rănit un tânăr de 20 de ani este fiu de polițist și elev la Colegiul Militar din Craiova.

Conducerea Colegiului Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova, acolo unde învață băiatul de 17 ani, spune că acesta este un elev cu rezultate bune, fără probleme disciplinare. În plus, el fost declarat apt în urma testărilor psihologice desfăşurate în cadrul proceselor de selecţie.

„Elevul, în vârstă de 17 ani, a fost admis în Colegiul Naţional Militar „Tudor Vladimirescu” în anul 2020 şi se afla în vacanţa de vară. Pe parcursul celor trei ani de studii în instituţia noastră, elevul a avut rezultate bune la învăţătură, a absolvit ultimul an de studii, respectiv clasa a XI-a, cu media 7,67, nefiind înregistrat cu abateri disciplinare grave. A fost declarat apt în urma testărilor psihologice desfăşurate în cadrul proceselor de selecţie, conform baremelor în vigoare pentru admiterea în învăţământul militar liceal”, a declarat Ioana Lădaru, purtător de cuvânt la Colegiul Militar „Tudor Vladimirescu”.

Conducerea instituţiei de învăţământ precizează că va pune la dispoziţia autorităţilor care desfăşoară cercetările penale toate datele şi informaţiile necesare.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB