VIDEO MS: O echipă a DSP Gorj, la Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, unde instalaţia de oxigen s-a defectat

VIDEO MS: O echipă a DSP Gorj, la Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, unde instalaţia de oxigen s-a defectat

Ministerul Sănătăţii a informat vineri că o echipă a Direcţiei de Sănătate Publică Gorj se află la Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti, unde instalaţia de oxigen s-a defectat, 15 pacienţi de la secţia ATI fiind transferaţi la alte unităţi medicale.

"Ministerul Sănătăţii a fost anunţat despre o defecţiune la instalaţia de oxigen de la Spitalul de Urgenţă Târgu Cărbuneşti. Din primele informaţii deţinute, la nivelul unităţii sanitare sunt internaţi peste 150 de pacienţi infectaţi cu COVID-19, din care aproximativ 80-90 pacienţi care necesită suport de oxigen. A început transferul unui număr de 15 pacienţi care au fost internaţi în secţia ATI. Din primele informaţii, la unitatea sanitară există două decese, se analizează circumstanţele acestora", se precizează într-un comunicat al ministerului.

Sursa: ISU Gorj


Potrivit aceleiaşi surse, Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătăţii, a discutat cu şeful DSU, Raed Arafat, şi cu directorul DSP Gorj, iar o echipă a DSP Gorj se află la faţa locului.

A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”