VIDEO Muzicieni de sărbători/ Nico - gânduri pentru 2021: Mi-e dor să călătoresc, să ne reluăm vieţile

VIDEO Muzicieni de sărbători/ Nico - gânduri pentru 2021: Mi-e dor să călătoresc, să ne reluăm vieţile

Noaptea de Anul Nou va fi, în acest an, specială pentru Nico, având în vedere că nu va mai colinda diferite oraşe ca să bucure publicul, ci va avea mai puţini spectatori - familia sa.



"Au trecut mulţi ani de când nu am mai petrecut Revelionul alături de cei dragi mie. Pentru mine, era o seară aventuroasă, obişnuiam să colind diferite oraşe, în cel mai scurt timp, astfel încât să bucur publicul. Cu siguranţă, voi păstra şi anul acesta tradiţia, dar va fi un public mai restrâns - şi anume familia mea", a declarat, pentru AGERPRES, Nicoleta Matei, cântăreaţa Nico.



Pentru 2021 îşi doreşte să călătorească, să îşi reia viaţa normală.



"Mi-aş dori ca în anul 2021 lucrurile să se mai liniştească. Nu vreau să îmi fac planuri, vreau doar să mă bucur de tot ce primesc şi vreau să cred că voi fi pregătită pentru orice lucru nou. Mi-e dor să călătoresc, să ne reluăm vieţile. Este tot ce vreau la momentul actual", a precizat artista.



De Crăciun va fi cu familia, alături de cei dragi.

"Ca în fiecare an, voi primi ajutor în bucătărie din partea soţului şi a fiicei mele. Preparatele tradiţionale sunt nelipsite din meniul de sărbători, aşa că vom pregăti salată de boeuf, sarmale, piftie, friptură de porc, chiftele, iar pentru desert voi alege cozonac, chec cu fructe confiate, steluţe cu nucă şi scorţişoară", a mărturisit Nico.



Bradul de Crăciun va fi împodobit, ca în fiecare an, de fiica sa, în timp ce soţul se va ocupa cu decorarea grădinii.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...