VIDEO „N-ai față pentru mașina aia”, „De unde ai avut banii?”

VIDEO „N-ai față pentru mașina aia”, „De unde ai avut banii?”

Bianca Drăgușanu a făcut o achiziție impresionantă, în urmă cu doar câteva săptămâni. Fosta prezentatoare de televiziune conduce o mașină de lux, al cărei preț ajunge la 250.000 de dolari.

Încă de când și-a prezentat bijuteria pe patru roți, Bianca Drăgușanu a trebuit să se confrunte inclusiv cu unele comentarii mai puțin plăcute, venite din partea anumitor internauți. Noua sa achiziție nu a fost pe placul oricui, dar acest lucru nu o influențează în niciun fel.

Conform unor surse, Bianca Drăgușanu nu ar fi plătit suma întreagă pentru noua sa mașină, ci mai mult de jumătate ar fi fost achitată de Gabi Bădălău, după ce se despărțiseră, în urmă cu doar câteva săptămâni. Afaceristul ar fi trebuit să bage mâna adânc în buzunar, și nu doar pentru mașină, pentru a o convinge pe Bianca Drăgușanu să îi mai dea o șansă.

Nu a durat mult și Bianca Drăgușanu a ajuns cu mașina la service, unde a beneficiat de unele îmbunătățiri, pentru a arăta exact cum își dorea: „Dragii mei, fix acum o săptămână mi-am cumpărat o mașină nouă, albastră cu gri, o mașină foarte frumoasă pe care mi-o doream de foarte mult timp. Dar culoare nu are cea pe care mi-o doream eu”.

Deși mașina este un mare motiv de bucurie pentru ea, unele persoane au criticat-o pentru autoturismul de care se bucură, fiind de părere că nu ar fi trebuit să achiziționeze modelul cu pricina.

„N-ai față pentru mașina aia”, „De unde ai avut banii?”, „Dacă se interzice TikTok, OnlyFans și Instagram multe cu apucături de BMW în porumb o să ajungă în faliment ca Irinel Columbeanu”, au fost doar o parte dintre comentariile pe care Bianca Drăgușanu le-a primit.


Citește și:

populare
astăzi

1 Umbrărescu și-a adus „monștrii” pe șantier să termine cei 10 km lipsă din Autostrada Vestului

2 Tolontan, articol prin care îngroapă mitul Nicușor Dan... Ce dezvăluie cunoscutul jurnalist...

3 VIDEO Voi ascultați ce spune Armand Goșu despre Rusia și complicitățile cu anumite țări?

4 De citit. Atât de mare o fi diferența de tehnologie între SUA și ceilalți?

5 Foarte interesante amănunte...