VIDEO Naturalistul David Attenborough, înţepat de ''spinii nemiloşi'' ai unui cactus la filmările documentarului ''The Green Planet''

VIDEO Naturalistul David Attenborough, înţepat de ''spinii nemiloşi'' ai unui cactus la filmările documentarului ''The Green Planet''

Naturalistul britanic David Attenborough a fost înţepat de ''spinii nemiloşi'' ai unui cactus în timpul filmărilor pentru un episod din cel mai recent serial documentar al său, ''The Green Planet'', informează DPA şi PA Media.

În cadrul episodului, veteranul prezentator britanic atinge cu o mână un cactus teddy bear cholla (Cylindropuntia bigelovii), şi, în ciuda faptului că poartă mănuşi de protecţie cu mai multe straturi, are parte de o înţepătură serioasă.

Prezentatorul în vârstă de 95 de ani a avut parte de acea ''întâmplare spinoasă" în timp ce filma, în deşertul Sonoran din Arizona, episodul dedicat explorării deşerturilor din diverse locuri de pe glob.

În cadrul documentarului, cactusul teddy bear cholla este prezentat ca având ''protecţie maximă'' şi un ''înveliş pufos de spini nemiloşi'' pentru a ţine la distanţă prădătorii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...