VIDEO „Ne-a arătat mie și unui coleg o poză cu el în chiloți”

VIDEO „Ne-a arătat mie și unui coleg o poză cu el în chiloți”

Este anchetă la un colegiu din Brașov, unde elevii spun că un profesor le-ar fi făcut avansuri și ar fi încercat intimități nefirești cu ei.

Câțiva au făcut publice o serie de convorbiri pe care le-ar fi purtat cu cadrul didactic, pentru a dovedi atitudinea lui nepotrivită. Dascălul a refuzat să comenteze acuzațiile, iar
conducerea școlii susține că n-a știut nimic, până acum.

Inspectoratul Școlar Brașov a declanșat o anchetă disciplinară, iar directorul colegiului a anunțat poliția despre acest caz. Elevii s-au plâns că profesorul este prea intim cu ei.

Elev: Eram odată în fața clasei. Ne-a arătat mie și unui coleg o poză cu el în chiloți. Mi se pare inadecvat pentru un profesor, cu elevii săi”.

Profesorul postează des pe rețelele sociale fotografii și filmări lăsând impresia unui tip dezinhibat, fără rețineri. Una dintre ele e la o sală de sport și i-ar fi recomandat unui elev să meargă și el la sală, pentru a-și crește performanțele.

Elev:
În timp ce eram la oră, el era la catedră și îmi scria aceste mesaje. Se uita la mine foarte insistent să vadă ce răspund”.

Elev:
Îmi bătea apropouri că dacă se întâmplă ceva interesant la mine în oraș vine și el. Odată mi-a propus să ne vedem”.

Profesorul a refuzat să comenteze public acuzațiile. Directoarea colegiului spune că abia acum a aflat ce spun tinerii și cere poliției să ancheteze cazul.

Camelia Starețu, directoarea colegiului: La noi la școală n-a venit nimeni până în acest moment să ne spună că se simte hărțuit. Vom sesiza poliția, dar acum nu suntem abilitați să spunem noi că este adevărat ce s-a întâmplat”.

Valentin Bucur, purtător de cuvânt al ISJ Brașov:
Dacă, într-adevăr, acele dialoguri se vor dovedi a fi unele reale, evident că se vor lua măsuri drastice împotriva acestui cadru didactic”.

Deocamdată, poliția nu a confirmat că ar fi demarat cercetări în acest caz.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?