VIDEO Nicolle Trifan a încins Instagramul. Filmarea în care își dă hainele jos face toți banii...

VIDEO Nicolle Trifan a încins Instagramul. Filmarea în care își dă hainele jos face toți banii...

Nicolle Trifan este fitness influencer și blogger, originară din Chișinău. Este cunoscută la nivel internațional datorită programului de antrenamente pentru slăbit, de 21 de zile, pe care l-a lansat în mediul online. Tânăra în vârstă de 34 de ani are aproape 150.000 de urmăritori pe Instagram, care îi apreciază conținutul. Recent, Nicolle a făcut furori cu ipostazele senzuale din Maldive.

Aflată în vacanță, Nicolle Trifan a realizat mai multe fotografii incendiare în costum de baie. Mândră de formele ei perfecte, pe care le-a obținut în urma antrenamentelor constante pe care le face la sală, Nicolle a pozat în ipostaze de-a dreptul fierbinți. Într-un video , aceasta își dă hainele jos și rămâne doar în bikini.

Chiar dacă are sute de mii de admiratori, Nicolle se confruntă câteodată și cu mesaje răutăcioase, ca orice blogger. Nu a scapat nici de data aceasta, când a postat pozele din Maldive.

„Silicon numai”, i-a scris cineva.

„Am implanturi mamare. În rest, ce silicon?”, a răspuns aceasta. La care bărbatul a continuat să îi răspundă: „Vrei să zici că tot este natural?”, iar bloggerița a mărturisit: „Vreau să zic că e unicul silicon existent, sunt doar implanturile mamare. În rest, orice procedură de beauty a fost transparentă pe pagina mea și mi-am asumat-o”

Nicolle Trifan are o poveste de viață emoționantă. Tânăra a fost crescută de bunica și a muncit în construcții

„Nici pe departe n-am fost un copil alintat. Dacă voi povesti aici toată istoria vieții mele, probabil mulți nici nu vor crede. M-a crescut bunica, căreia îi spun mamă. Cu tatăl nu țin legătura de când m-am născut, iar mama a fost plecată în permanență peste hotare. A fost și o perioadă când nu ne-am văzut 8 ani. De la 17 ani mă întrețin singură, până atunci am avut multe lipsuri și știu ce înseamnă greutatea!”, a povestit ea.

Tânăra mai spune că a câștigat primii bani muncind în Rusia, în construcții.

Sursă foto: Instagram/ Nicolle Trifan


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”