VIDEO Noi informații despre căsătoria ținută la secret dintre românca Izabela Corina Juncu și fiul lui Umberto Bossi

VIDEO Noi informații despre căsătoria ținută la secret dintre românca Izabela Corina Juncu și fiul lui Umberto Bossi

O româncă este pe prima pagină a jurnalelor din Italia, după ce s-a căsătorit cu fiul unui cunoscut politician de extremă dreapta. Izabela Corina Juncu este creatoare de parfumuri de nișă și președintele unei asociații a parfumierilor din România.

Izabela Corina Juncu s-a căsătorit cu fiul lui Umberto Bossi, președintele partidului de extremă dreapta italian Lega Nord.

Presa din Italia scrie că românca nu a postat informații din viața sa personală pe rețelele sociale unde are peste 60.000 de urmăritori și unde cel cu care s-a căsătorit nu apare în nicio postare. Nu are nicio fotografie de la nuntă și nici cu soțul său.

izabela-corina-juncu-instagram Izabela Corina Juncu s-a căsătorit cu fiul lui Umberto Bossi, președintele partidului de extremă dreapta italian Lega Nord. FOTO: Instagram

Nunta a avut loc în secret și cu un număr restrâns de invitați. Nu au participat membri marcanți ai partidului sau personalități politice.

Evenimentul a fost oficializat într-un muzeu din apropiere de Milano, o vilă din secolul al XVIII-lea care este acum dedicată operei unui sculptor italian. Jurnaliștii italieni spun că locația a fost aleasă de mireasă, după ce a văzut-o cu puțin timp în urmă și a fost foarte încântată de arhitectură.

Soțul ei, Renzo Bossi, a fost și el implicat în politică, dar doar pentru doi ani când a fost consilier regional în Lombardia. A făcut parte din partidul tatălui său, din partidul de extremă dreapta Lega Nord, însă a ieșit din politică după ce a fost acuzat că a folosit în scopuri personale fonduri publice obținute de partid.

Izabela Corina Juncu are afaceri în domeniul parfumurilor. E fondatoarea unei companii care organizează evenimente speciale pentru iubitorii de parfumuri, dar și ambasador de brand pentru mărci de parfumuri de nișă, scrie Il Messagerro.

În Vogue România, ea s-a descris ca fiind „o femeie obișnuită, cu sentimente și pasiuni normale, cu o rutină strictă de activități aparent banale”. În timpul liber, Izabelei îi place să se relaxeze la spa sau să petreacă weekend-urile în natură.

izabela-corina-juncu-instagram1 Izabela Corina Juncu s-a căsătorit cu fiul lui Umberto Bossi, președintele partidului de extremă dreapta italian Lega Nord. FOTO: Instagram


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”