VIDEO Noi urme suspecte pe mâna lui Putin/Imaginile, șterse de propaganda Kremlinului

VIDEO Noi urme suspecte pe mâna lui Putin/Imaginile, șterse de propaganda Kremlinului

În timpul unei conversații cu un oficial regional rus, au fost din nou observate pe dosul mâinilor președintelui rus Vladimir Putin mici vânătăi, posibil de la o perfuzie intravenoasă, scrie The Sun.

Imaginile, care au fost publicate și ulterior eliminate de mass-media rusă, au fost realizate în timpul unei conversații cu guvernatorul Teritoriului Altai, Viktor Tomenko, la reședința președintelui rus din Novo-Ogaryovo, lângă Moscova.

Ediția britanică se referă la relatearea jurnalistului „Kyiv Post” Jason Smart, care susține că mass-media de la Kremlin a publicat un videoclip în care au încercat să ascundă în mod deliberat posibile urme de pe o mână, în timp ce nu existau deloc astfel de urme pe cealaltă mână a lui Putin.

mana

Sursa: The Sun

Asemenea informații apar pe fondul zvonurilor că președintele rus suferă de cancer și dureri teribile.

Ulterior, mass-media rusă a șters videoclipul, ceea ce a alimentat și mai mult zvonurile despre starea de sănătate a președintelui rus.

De asemenea, sunt informații că Putin ar putea anula o transmisie video adresată rușilor pentru prima dată în ultimii 10 ani, pe fondul recentelor eșecuri ale forțelor ruse din Ucraina.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență