VIDEO Noua Epocă de Aur. Oameni buni, România o ia razna sub ochii noștri...

VIDEO Noua Epocă de Aur. Oameni buni, România o ia razna sub ochii noștri...

Noua Epocă de Aur. Oameni buni, România o ia razna sub ochii noștri... Urmăriți acest filmuleț realizat de Recorder.ro . Nu luați în van aceste avertismente... Liviu Dragnea a organizat un congres extraordinar nu pentru a dovedi cât e de puternic, ci pentru a arăta ce are de gând să facă cu puterea: o Românie nouă, construită în laboratoarele partidului de către „oamenii onești din această țară”. Cu ajutorul lor se va plămădi un proiect pe termen lung care, așa cum ni s-a explicat de pe scena Sălii Palatului, ne va face să trăim „într-o Românie mult diferită față de România de azi”. După aproape trei decenii în care partidul pe care îl conduce a guvernat în 70 % din timp, Dragnea ne anunță că totul e greșit și ne cere 20 de ani pentru a construi o altă Românie: România 2040.

Mii de oameni au fost aduși cu autobuzele din toată țara deși locurile din Sala Palatului erau rezervate doar delegaților. Oamenii au stat afară și au privit congresul pe un ecran montat în fața clădirii.

În imaginile de mai jos nu este doar povestea unui congres în urmă căruia cel mai mare partid al țării a devenit, mai mult ca oricând, o afacere personală. E și prezentul unei țări al cărei viitor începe de aici: o sală cu mii de oameni ridicați în picioare și aplaudând frenetic în semn de supunere față de liderul suprem al partidului.



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

5 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?