VIDEO „Nu credeam că voi vedea așa ceva”/Smiley, uimit că a dat „nas în nas” cu shaorma în Maldive

VIDEO „Nu credeam că voi vedea așa ceva”/Smiley, uimit că a dat „nas în nas” cu shaorma în Maldive

Așa cum i-a obișnuit, Smiley îi ține la curent pe fani cu experiențele pe care le trăiește în vacanță. De data aceasta, plecat împreună cu familia în Thailanda, artistul a făcut un filmuleț despre bucătăria pe care a descoperit-o acolo.

Pe 2 ianuarie, Smiley, Gina Pislol și fiica lor au ajuns în Maldive. Ei au postat câteva imagini cu peisajele de care se bucură, dar și câteva filmulețe, pe care artistul le numește #dailyTok.

​Artistul dă de înțeles că a fost puțin dezamăgit de vremea ploioasă, iar la restaurantul hotelului a preferat mâncarea indiană. Unele feluri de mâncare, care se regăsesc în bucătăria internațională, nu l-au dat pe spate.

„ Nu credeam că voi vedea așa ceva. Cum mă învârteam eu așa, printre mâncărurile alese de prin toate colțurile lumii, dau fix peste șaorma. Da, da, șaorma noastră cea de toate zilele. Normal că a trebui să o încerc. Pot să vă spun cu simț de răspundere că a fost slăbuță față de ce avem noi în materie de șaorme în București. Șaorma noastră e mai bună ca a voastră. Așa că am mers până la urmă pe mâncare indiană, aici se pricep bine băieții.

„Mor după aceste clipuri de vacanță”; „E foarte frumos! Așa mai văd și eu lumea.Vacanță plăcută!”; „Eu cred că numai în România se face shawarma bună”; Nu există nicăieri șaorma ca în România”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Sursă foto: Instagram/ TikTok - Smiley


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat