VIDEO Nu demisionez. Nu mi s-a cerut demisia.

VIDEO Nu demisionez. Nu mi s-a cerut demisia.

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a venit luni după-amiază la Ministerul Justiției, pentru a purta discuții cu Tudorel Toader. După întâlnire, ea a declarat că ministrul de resort nu i-a cerut demisia. Dar nici nu va demisiona din proprie inițiativă.

 „Despre activitatea DNA. Atât am avut de declarat. Nu mi-a cerut demisia (...) nu intenționez să-mi dau demisia, nu am de ce să-mi dau demisia. DNA și-a făcut treaba. A fost o discuție despre care nu doresc să dau multe detalii. Veți afla după ce se termină această etapă (...) Restul detaliilor probabil că o să le aflați de la domnul ministru”, a declarat Laura Codruța Kovesi.

Întrebată dacă a acționat corect în ceea ce priește parcursul anchetei OUG 13, șefa DNA a răspuns: „Întotdeauna am acționat corect”.

Kovesi s-a intalnit cu ministrul Justitiei la scurt timp dupa ce acesta avusese o discutie de circa o ora cu ambasadorul SUA, Hans Klemm.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”