VIDEO O femeie a fost găsită moartă, dezbrăcată şi plină de sânge pe un câmp din Iaşi

VIDEO O femeie a fost găsită moartă, dezbrăcată şi plină de sânge pe un câmp din Iaşi

n bărbat a făcut, vineri, o descoperire macabră în Iaşi, după ce a văzut corpul unei femei decedate pe un câmp din apropierea unui cartier ieşean. Femeia era dezbrăcată şi plină de sânge. 

În cursul zilei de vineri, 3 ianuarie, un ieşean a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat că a descoperit, pe un câmp din zona Cicoarei, Iaşi, trupul unei femei decedate. Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 11.20. Corpul femeii prezintă urme de violenţă, mai ales în zona genitală. Cadavrul femeii care ar avea în jur de 45-50 de ani a fost ridicat de legişti pentru autopsie.

La momentul redactării acestei ştiri, anchetatorii se aflau în locul unde a fost găsit cadavrul şi fac cercetări.

Ştire în curs de actualizare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”