VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia

VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia

Un clip video în care apare coloana prezidențială de mașini a președintelui Rusiei, Vladimir Putin, a devenit viral pe Telegram.

Mașinile au fost surprinse îndreptându-se spre Kremlin sâmbătă noaptea, 25 iunie, în jurul orei 23:00. Se zvonea că președintele rus ar avea ceva important de anunțat în urma discuțiilor cu președintele belarus, Alexandr Lukașenko, potrivit realitatea.md.

Purtătorul de cuvânt Dmitri Peskov a negat presupunerile privind vreun anunț important sau vreo declarație de urgență, așa cum se scria pe rețelele sociale.

Declarația a apărut la miezul nopții, pe agențai Tass.

„Nu. Nu este așa”, a declarat Peskov.

Putin și Lukaşenko

Vladimir Putin s-a întâlnit sâmbătă cu Alexandr Lukașenko.

Rusia urmează să livreze ”în lunile viitoare” Belarusului rachete tactice de tip Iskander-M, care pot fi dotate cu încărcături nucleare, anunţă sâmbătă Vladimir Putin, care l-a primit pe omologul său belarus Aleksandr Lukaşenko la Sankt Petersburg, în toiul unor tensiuni între ţările lor şi Occident privind războiul rus din Ucraina, relatează AFP.

„Coloana cu Vladimir Putin, la ora 23:00, a sosit la Kremlin. De regulă, asemenea evenimente se soldează cu anunțuri importante. Mai ales, pe fundalul discuțiilor cu Alexandr Lukașenko”, se scria aseară pe diverse conturi de Telegram.

Deja la miezul nopții, pe Tass – agenția de presă cunoscută ca fiind afiliată Kremlinului – a apărut o declarație a lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin. Acesta a negat presupunerile privind vreun anunț important sau vreo declarație de urgență.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…