VIDEO O filmare cu un general rus de top dansând gol a fost „scăpată” de Prigojin/„Stripperul” este comandantul adjunct al forțelor terestre rusești

VIDEO O filmare cu un general rus de top dansând gol a fost „scăpată” de Prigojin/„Stripperul” este comandantul adjunct al forțelor terestre rusești

O înregistrare video în care se spune că este Alexander Matovnikov, comandantul adjunct al forțelor terestre rusești, în vârstă de 57 de ani, a fost distribuită pe Telegram, pe un cont asociat grupului Wagner.

General-locotenentul Alexandr Matovnikov alaturi de Vladimir PutinFoto: Grigory Sysoev / Sputnik / Profimedia

Imaginile cu generalul dansând gol, jucându-se cu un prosop, a fost preluată aproape imediat de presa ucraineană.

Generalul-locotenent Matovnikov a fost numit în funcție în urmă cu trei ani, iar acum este acuzat pe grupurile de socializare că este mai interesat de relațiile cu femei, decât de protejarea avioanelor valoroase ale Rusiei, aflate în Belarus, o parte esențială a postului său.

Analistul și cercetătorul independent Chris Owen notează că s-ar părea că o facțiune din statul rus a recurs la metoda „tradițională” de a compromite un oponent, scurgând o înregistrare video cu acesta într-o ipostază jenantă.

Imaginile vin la câteva zile după ce a fost anunțat că un avion spion rus a fost distrus într-un atac de sabotaj în Belarus.

Videoclipul nu poate fi probat ca fiind real, însă bărbatul din imagini poartă o podoabă de piele, una similară putând fi văzută în numeroase fotografii ale generalului rus.

Videoclipul a fost distribuit inițial de canalul Telegram VChK-OGPU , care se pare că este alimentat în mod regulat de grupul Wagner, ceea ce ar putea induce ideea că ar putea face parte din vendeta dintre Wagner și comandamentul armatei.

Textul însoțitor îl batjocorește pe Matovnikov, care este descris drept „un cunoscător înfocat al restaurantelor și doamnelor din Minsk”, care preferă să creeze astfel de conținut video pentru prietenele sale, decât să se angajeze în luarea deciziilor. ”Ceea ce s-a întâmplat la începutul acestei săptămâni la baza forțelor aeriene Machulishchi de lângă Minsk nu ar trebui, așadar, să fie o surpriză”, se menționează în comentarii.

Duminică, opoziția din Belarus a declarat că un avion radar rus staționat la o bază aeriană din apropierea capitalei Belarusei Minsk a fost distrus . Operațiunea a fost salutată drept „cea mai de succes operațiune de sabotaj” de la începutul războiului din Ucraina.

Matovnikov ar fi responsabil, printre altele, de protejarea aeronavelor rusești pe teritoriul belarus.Citește și:

populare
astăzi

1 Trupele ucrainene au spart prima linie de apărare a rușilor, care se retrag prin propriile câmpuri minate

2 VIDEO Asta chiar trebuie văzută...

3 Mister total / Unde a „dispărut” USS Gerald R. Ford, cel mai mare portavion militar din lume?

4 Cum te afectează fizic și psihic lipsa sexului / Semne care îți arată că trebuie să faci sex mai des

5 Orașul subteran misterios în care pot locui 20.000 de oameni. Magnifica așezare, descoperită de un bărbat care își renova casa