VIDEO O influenceriță de la noi s-a filmat goală în dormitor/„Dacă vă place dezbrăcate, de ce nu postați pe site-uri pentru adulți?”

VIDEO O influenceriță de la noi s-a filmat goală în dormitor/„Dacă vă place dezbrăcate, de ce nu postați pe site-uri pentru adulți?”

Ioana Grama, care are peste 400.000 de urmăritori pe contul de Instagram și este unul dintre cei mai de succes influenceri din România, s-a filmat goală în dormitor, scrie protv.ro .
Tânăra din Cluj se bucură de popularitate în mediul online, acolo unde oferă sfaturi de beauty, fashion sau travel. În septembrie, Ioana Grama a primit trofeul pentru Lifestyle Influencer la gala Elle New Media.

Influencerița are fler și în afaceri și are propria colecție de haine. Ioana se numără printre influencerițele care adoră să pozeze provocator, având la activ mai multe ședințe foto incendiare.

Recent, bruneta a stârnit o dezbatere aprinsă pe contul de Instagram după ce s-a lăsat filmată fără haine. Ioana apare goală în așternuturi, iar internauții s-au împărțit în două tabere: unii au felicitat-o pentru curaj și pentru felul în care arată, în timp ce alții au criticat-o pentru că s-a lăsat filmată așa.

“Mama mea, ne omori!”, “Ești minunată!”, “Perfecțiunea chiar există!”, “Superbă!”, “Feminitate la superlativ!”, “Ioana, arăți de vis!”, “Superbă! Și atâta încredere! WOW”, “M-am topit efectiv! Perfectă!”, “Cea mai asumată și tare femeie!”, “Am făcut screenshot și am făcut poza wallpaper”, sunt câteva dintre mesajele postate de fani.

Au fost și urmăritori care i-au transmis că a întrecut măsura, mai ales că acum e și mămică: “Foarte bună imaginea, dar acum arăți prea mult!”, “Așa dezbrăcată?”, “Dacă nu ai fi postat acest video pe jumătate dezbrăcată nu mai erai dreamy. Ce se face pentru views și likes…păcat!”, “Arăți superb, ești frumoasă și ai un corp frumos. Dacă vă place dezbrăcate, de ce nu postați pe site-uri pentru adulți?”.

Ioana Grama n-a rămas indiferentă după valul de comentarii și le-a dat o replică pe măsură cârcotașilor.

“Este vorba despre haosul și panica și agitația care s-a creat la postarea mea pe jumătate dezbrăcată din pat. Ce-i cu voi, de ce vă agitați așa? Se vede ceva ce nu ar trebui să se vadă? Se văd părți intime ale corpului? A, că se vede silueta și forma corpului, pentru asta vă agitați atâta? Eu chiar credeam că am depășit momentele astea, că e 2022, n-am mai avut demult discuții de genul ăsta la story-urile mele și cred că m-am dezobișnuit. Dar, nu e ca și cum nu o să mai fac astfel de postări, că o să mă mai pălească creativitatea și inspirația. Și mie chiar îmi place video-ul ăla și chiar nu mi se pare nimic vulgar la el. Sunt super asumată și de aia l-am și postat. Nu e ca și cum o să îmi schimb eu stilul de viață sau stilul postărilor, acum că v-ați agitat în comentarii. Că fiecare om e liber să facă ce vrea. (...) Da! Sunt o femeie care caută validare și like-uri pe Internet, și ce?”, a spus Ioana Grama la InstaStories.

Fotografii: Instagram i oanagrama


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale