VIDEO O înregistrare video cu polițiști care încearcă să încătușeze doi bărbați cu părul alb, virală pe Facebook

VIDEO O înregistrare video cu polițiști care încearcă să încătușeze doi bărbați cu părul alb, virală pe Facebook

O înregistrare video postată pe rețelele sociale, în care mai mulți polițiști încearcă să încătușeze doi bărbați cu părul alb, s-a viralizat pe Facebook, ajungând la 1,4 milioane de vizualizări după 20 de ore de la publicare.

Inițial, doi polițiști încearcă să încătușeze un bărbat care iese din mașină, aparent - potrivit comentariilor persoanelor din jur - după ce parcase ilegal. În scenă intervin mai mulți trecători, care le reproșează polițiștilor intervenția în forță în fața unui bărbat în vârstă.

Din imagini, un bărbat, și el cu părul alb, pare să îi dea peste mână unuia dintre polițiști, care îl pune la pământ și îl încătușează. „Cheamă sprijin odată!”, se aude vocea unui polițist.

„Da tu de ce nu te supui mă poliției”, se aude vocea unui trecător, în timp ce altul îi reproșează: „Cine ești tu mă să le iei apărarea?”.

„Filmează! Când nu te supui asta pățești”, spune unul dintre polițiști, înspre cameră.

În zonă au apărut mai multe mașini ale poliției, inclusiv jandarmi. La un moment dat, o voce din off îi spune uneia dintre persoanele care filmau: „Dacă tot filmezi hai cu noi. Vii cu noi că filmezi. Închide telefonul”.

Și comentariile - peste 6,000 - erau divizate.

„Si ala de la Caracal tot batran este ..unde-i lege nu-i tocmeală”, spune un internaut, în timp ce altul adaugă: „Daca respecti legea nimeni nu iti face nimic!! Asuma-ti ceea ce ai gresit si plateste-ti greseala, nu te lua cu politistul de gat!!”.

În schimb, alții reproșează lipsa de fermitate a poliției în fața marii criminalități:

„Alo poliția, la șmecheri, interlopi mucles aia respecta legea nu se supun”
„Militieni fara scoala ! Gasca lui Dragnea ! La clanurile de interlopi nu se dau asa !”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

4 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!