VIDEO O nouă fază de „cascadorii râsului” cu două tancuri rusești care încearcă să se ascundă printre copaci

VIDEO O nouă fază de „cascadorii râsului” cu două tancuri rusești care încearcă să se ascundă printre copaci

O nouă înregistrare video distribuită pe rețelele de socializare a surprins cum două tancuri rusești încearcă fără succes să se ascundă într-un pâlc de copaci de artileria ucraineană.

Tancurile rusesti nu au foarte mare succes cu ascunsul printre copaciFoto: Captura video

Înregistrarea a fost redistribuită de administratorii paginii OSINTtechnical, aceștia notând că primul tanc, un model T-80BV, lovește o mină după ce trece drumul.

Imaginile video amintesc oarecum de o altă înregistrare apărută pe platformele social media zilele trecute, aceasta surprinzând un tanc rusesc ce cade într-un curs de apă după ce încearcă să se ascundă într-un pâlc de copaci de artileria ucraineană.

Ceea ce se întâmplă cu al doilea tanc din noua înregistrare este însă mai puțin clar, unii internauți comentând că acesta ar fi fost de fapt atacat de o echipă de ucraineni ce au organizat o ambuscadă.


Înregistrarea video pare să surprindă la secunda 04:00 un foc tras din partea dreaptă a pâlcului de copaci, chiar înainte de explozia de lângă tanc. Însă un proiectil poate fi văzut venind și din spatele vehiculului de luptă. Cert este că al doilea tanc reușește să scape pentru moment în timp ce cel care a trecut peste mină este abandonat rapid de echipajul său.

O altă înregistrare video distribuită marți pe rețelele de socializare a surprins din nou cum un blindat rusesc trece inexplicabil peste o mină deși alte două vehicule blindate sunt abandonate imediat lângă ea.

Forțele armate ucrainene estimau în bilanțul publicat marți dimineața că de la declanșarea „operațiunii militare speciale” pe 24 februarie au distrus 4.152 de blindate rusești și 1.880 de tancuri. Aceste cifre trebuie privite însă cu o notă de circumspecție întrucât nu pot fi verificate independent.

SURSA: hotnews.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...