VIDEO O nouă tranşă de vaccin anti-COVID a ajuns la Institutul 'Cantacuzino'

VIDEO O nouă tranşă de vaccin anti-COVID a ajuns la Institutul 'Cantacuzino'

A doua tranşă de vaccin anti-COVID a ajuns, marţi dimineaţă, la Institutul "Cantacuzino" din Capitală.



Colonelul Romeo Feraru, purtătorul de cuvânt al Institutului "Cantacuzino", a precizat că este vorba despre 40.950 de doze de vaccin anti-COVID.

"Aceste doze vor fi depozitate în Centrul naţional de stocare al Institutului "Cantacuzino" şi vor fi distribuite spitalelor care au nevoie de vaccin, în funcţie de solicitările primite de la Comitetul naţional de coordonare a vaccinării, în perioada următoare", a afirmat colonelul Feraru.


Foto: (c) SILVIU MATEI / AGERPRES FOTO


În Bucureşti, distribuţia vaccinului se va face prin Ministerul Apărării Naţionale, transportul urmând să se realizeze cu ajutorul unor autofurgonete.

"Dispunem de un centru de depozitare pentru un milion şi jumătate de doze, în congelatoare speciale, cu temperaturi cuprinse între minus 60 până la minus 90 de grade Celsius", a menţionat purtătorul de cuvânt al Institutului "Cantacuzino".

Campania de vaccinare anti-COVID a început duminică în România . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu