VIDEO O profesoară își face numărul de aerobic în timp ce lovitura de stat din Myanmar se desfășoară în spatele ei

VIDEO O profesoară își face numărul de aerobic în timp ce lovitura de stat din Myanmar se desfășoară în spatele ei

Înregistrarea video care s-a viralizat părea prea absurdă să fie reală dar utilizatorii de pe platformele social media au putut să îi confirme rapid autenticitatea, relatează BuzzFeed .

Lovitura de stat din Myanmar a luat o întorsătură absurdă luni pe măsură ce un videoclip cu o femeie dansând în timp ce vehicule armate trec în spatele ei s-a viralizat pe social media.

Videoclipul pare să fi fost filmat luni dimineața în timp ce avea loc puciul militar, surprinzând o scenă suprarealistă cu lovitura de stat pusă pe un beat electronic animat.


Khing Hnin Wai, femeia în cauză, dansează timp de trei minute fără să pară conștientă de scena din spatele ei. Potrivit profilului ei de Facebook, femeia este o profesoară de educație fizică angajată de Ministerul educației din această țară.

Înregistrarea a părut atât de încredibilă încât în online oamenii au început să se întrebe dacă de fapt a dansat în fața unui ecran verde iar apoi scena cu vehiculele blindate a fost adăugată în videoclip.

Dar pare puțin probabil ca înregistrarea să fie falsă. Utilizatorii care au căutat locația au descoperit că aceasta dansa pe scările din apropierea unui sens giratoriu aflat în apropierea parlamentului din Myanmar.


Imagini ale străzii postate de Aric Toler, un jurnalist al site-ului de investigații Bellingcat, au confirmat de asemenea locația.


Mai târziu în cursul zilei de luni femeia a postat ea însăși alte înregistrări video în care s-a filmat dansând în aceeași locație.

Khing Hnin Wai nu a răspuns imediat unei solicitări pentru comentarii din partea BuzzFeed News.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...