VIDEO O sferă metalică cu origine necunoscută a eșuat pe o plajă din Japonia

VIDEO O sferă metalică cu origine necunoscută a eșuat pe o plajă din Japonia

O sfera metalica de origine necunoscuta a esuat pe o plaja din Japonia, determinand oficialii sa blocheze zona pentru a o cerceta.

O femeie din zona a raportat marti la politie ca a gasit sfera, a relatat Asahi News, citat de Vice . Sfera a esuat pe plaja Enshu Beach din orasul Hamamatsu, a relatat publicatia, fiind descrisa ca fiind o „bila de fier” cu un diametru de 1,5 metri. Oficialii au restrictionat rapid accesul intr-o zona care cuprinde o raza de 200 de metri, in timp ce investigheaza.

Asahi News a precizat ca obiectul este ruginit – de unde si presupunerea ca este din fier – si are o proeminenta asemanatoare unui maner care i-ar permite sa fie agatat de altceva. Imagini de la Fuji News Network (FNN) au aratat oficiali imbracati in echipament de protectie care inconjoara obiectul cu echipamente. Potrivit postului de televiziune, o scanare cu raze X a aratat ca acesta era gol. Oficialii au stabilit ca nu exista riscul unei explozii si au ridicat restrictiile la ora 16.00, dar nu au stabilit inca ce este, a relatat FNN.

Obiectul seamana foarte mult cu geamandurile de acostare care sunt folosite de obicei ca alternativa la ancore. Aceste tipuri de geamanduri au de obicei o carcasa metalica. Cu toate acestea, comentatorii de pe retelele de socializare au speculat furtunos cu privire la ceea ce ar putea fi bila. Aceasta a fost comparata cu sferele din diverse filme SF, cum ar fi Razboiul lumilor si Godzilla.

Interesul publicului fata de obiectele neidentificate este la un nivel maxim dupa ce SUA au doborat luna aceasta un presupus balon spion chinezesc si alte cateva obiecte (la momentul respectiv) neidentificate. Dar nu toate aceste obiecte au legaturi extraterestre sau chiar militare – presedintele Biden a anuntat ca obiectele doborate erau de fapt, cel mai probabil, umile baloane de cercetare. De asemenea, China a sustinut ca presupusul balon spion era destinat doar cercetarii civile.

Dupa toate probabilitatile, tulburarea din jurul sferei neidentificate din Japonia va avea o concluzie la fel de putin spectaculoasa, concluzioneaza Vice.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?